Звіт про завершення 2019/2020 н.р.

Про матеріал
Звіт про раціональне завершення 2019/2020 навчального року. Матеріал підходить для класного керівника 7 класу
Перегляд файлу

Звіт

вчителя української мови та літератури,

класного керівника 7 класу,

Бакай Ольги Олександрівни

Для ефективного завершення  2019/2020 навчального року , я всі семестрові контрольні роботи переношу  на наступний тиждень (12.05.2020 – 15.05.2020), так, як  в мене по всім предметам в календарно – тематичному плані розпочалось повторення вивченого за рік.

З предметів «Українська мова та література »,  я підготую тести  для 6 класу за весь навчальний період включаючи теми, які учні вивчали під час дистанційного навчання. Поточні контрольні роботи за IV чверть учні напишуть, письмово 08.05.2020 р.

З предмету «Інформатика» у 8 та 9 класі підсумковою роботою є – проект, тому учням було запропоновано підготувати презентації  відповідно до тем, які були запропоновані відповідно до навчального плану. Учениця 8 класу, Мигуш Анастасія, здала вже свій проект. Для учнів 7 класу буде складений загальний річний тест.

З предмету «Основ здоров’я» у 5 та 7 класі будуть створені річні підсумкові тести.

Для учениці, Латій Дарії, яка знаходиться на індивідуальному навчанні, також будуть розроблені тести до кожного предмету, який вона вивчала.

Для батьків, діти яких ходили до підготовчого  класу, буде розроблений графік, щоб вони мали змогу написати заяви  та подати документи до 1 класу.

Учні 7 класу в період  наступного тижня потрібно буде підготувати підручники для здачі в бібліотеку. Батьки та учнів 7 класу будуть ознайомлені з графіком здачі підручників та отриманні табелів за 7 клас.

docx
Додано
14 травня 2020
Переглядів
466
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку