Звіт роботи під час карнтину

Про матеріал
Матерал містить звіт про індивідуальну роботу вчителя інформатики під час карнтину з 06.04 по 24.04
Перегляд файлу

Звіт про  індивідуальну  роботу під час карантину

(06.04.2020 – 24.04.2020)

вчителя Полейко Любові Василівни

 

Відповідно до складеного плану роботи на період карантину з 6 квітня по 24 квітня 2020 року  було виконано поставлені мною задачі.

А саме:

Розроблено завдання для самостійної роботи вдома  з інформатики (5-9 класи, 11 клас індивідуальне навчання), зарубіжної літератури (5 клас).

Розроблено тестові завдання для учнів 5 класів для перевірки знань з теми «Сила творчої уяви», які можна включити до підсумкової (контрольної) роботи.

Підібрано завдання для перевірки  знань матеріалу з  тем: «Табличний процесор» (7 клас), «Технології опрацювання числових даних у середовищі табличного процесора» (8 клас), а також компетентнісні задачі для 9 класу.

Усі вище згадані матеріали розміщено на сайті «На урок», що підтверджено Грамотою «За активне поширення власного педагогічного досвіду серед спільноти освітян України» (додаток 1) та Подякою «За поповнення бібліотеки проекту «На Урок» авторськими розробками». (додаток 3)

       За технічних причин замість курсу «Інноваційні технології в навчанні» пройдено курс «Права людини в освітньому просторі» ЕдЕра, що підтверджено сертифікатом. (додаток 2 )

      Поповнено електронну методичну папку  матеріалами для кращої організації роботи з інформатики в початкових класах.

    Постійно  опрацьовувала  додаткову науково-популярну літературу для підвищення теоретичного та наукового рівня. А  також стежила за листами-роз’ясненнями  щодо навчання в умовах карантину.

     

Додаток 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 2

 

 

 

Додаток 3

doc
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
29 квітня 2020
Переглядів
512
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку