5 клас Додавання і віднімання звичайних дробів з однаковими знаменниками (конспект уроку - презентація, 2)

Про матеріал
Мета: навчально-освітня: закріпити правила додавання і віднімання дробів з однаковими знаменниками; формувати вміння застосувати правила додавання і віднімання дробів з однаковими знаменниками для розв'язання задач на додавання і віднімання; навчально-розвивальна: розвивати елементи творчої діяльності – інтуїцію, уяву, кмітливість, логічне мислення; навчально-виховна: виховувати вміння аргументувати свою думку, наполегливість, працьовитість, активність, самостійність, кмітливість, віру у власні сили, культуру математичного запису.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Додавання і віднімання звичайних дробів з однаковими знаменниками5 клас урок № 99

Номер слайду 2

Мета: навчально-освітня: закріпити правила додавання і віднімання дробів з однаковими знаменниками; формувати вміння застосувати правила додавання і віднімання дробів з однаковими знаменниками для розв'язання задач на додавання і віднімання;навчально-розвивальна: розвивати елементи творчої діяльності – інтуїцію, уяву, кмітливість, логічне мислення;навчально-виховна: виховувати вміння аргументувати свою думку, наполегливість, працьовитість, активність, самостійність, кмітливість, віру у власні сили, культуру математичного запису.

Номер слайду 3

Прояви кмітливість

Номер слайду 4

To add – додати. To subtract – віднятиone eighth add two eighthseight ninths subtract four ninths

Номер слайду 5

ПРАВИЛО

Номер слайду 6

РАХУЄМО УСНО

Номер слайду 7

ЗНАЙТИПОМИЛКУ 743015

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

За два дні відремонтовано км дороги. За перший день відремонтували км. Скільки кілометрів дороги відремонтували за другий день?

Номер слайду 12

Велосипедист мав подолати 75 км. За першу годину він проїхав усього маршруту, а за другу — усього маршруту. Скільки кілометрів проїхав велосипедист за дві години?

Номер слайду 13

https://learningapps.org/view16435011 ПІДСУМОК

Номер слайду 14

Завдання додому: §27 № 752, 754, 758 Щасливий, тому що……Засмучений, тому що……Задоволений, тому що……

Номер слайду 15

Джерело: Підручник Математика (А. Г. Мерзляк, В. Б. Полонський, М. С. Якір) 5 клас. Підручник Математика 5 клас - О. С. Істер - Генеза 2018 рік Інтернет ресурс: Learning. Apps.orghttps://www.pinterest.com/Богданівський ліцей вчитель Шадько Олена

pptx
Додано
5 лютого 2023
Переглядів
827
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку