Активні парки. Координація.

Про матеріал
Загальні відомості про активні парки та про тип рухової активності - координацію. Розглядаються такі рівні: початківуць, досвідчений, професіонал.
Перегляд файлу

imageАКТИВНІ

ПАРКИ

image

image

imageЩО Ж ТАКЕimage АКТИВНІ ПАРКИ?

«Активні парки - локації здорової України» - це проект Президента України, який направлений на оздоровлення всієї нації та створення вільного доступу до рухової активності.

imageМЕТА ІСНУВАННЯ АКТИВНИХ ПАРКІВ?

За останніми даними, лише 17% українців займаються регулярною руховою активністю - бракує часу або немає можливостей відвідувати спортивні зали. У ЄС цей показник щонайменше вдвічі вищий. Низька фізична активність населення - один з головних факторів, які впливають на захворюваність та тривалість життя.

Щоб подвоїти показник залучення населення до масових видів спорту і тим самим зміцнити імунітет та здоров'я українців, була започаткована програма "Здорова Україна" та проект "Активні парки". Ми прагнемо залучити до активних видів дозвілля та спорту понад 4 мільйони українців, і з часом та з вашою допомогою цей показник буде лише зростати!

ТИПИ РУХОВИХ АКТИВНОСТЕЙ

imageimageimageimage                                                                                                 Сила                                Фтнес                image

image

РУХОВІ АКТИВНОСТІ

imageНа офіційному сайті “Активні парки” у розділі “Рухові активності” представлено:  6 видів рухових активностей; розминка (будь-який рівень складності) 2 відео; заминка (на жаль,поки що жодного відео) ; поради лікаря.

Також є різні категорії відео:

офіційні відео;

LEARN MORE

відео користувачів; відео ТРО.

imageУ КОЖНІЙ КАТЕГОРІЇ Є  Початківець Майже не займаюсь спортом РІЗНІ РІВНІ

imageimageРУХОВОЇ АКТИВНОСТІ                       Досвідчений                         Веду активний спосіб життя

image                                                                                                                                Професіонал                       Регулярно займаюсь спортом

Ми розглянемо такурухову активн сть як координац я та її р вн складност . 

imageКоординація – це здатність людини раціонально узгоджувати рухи ланок тіла при вирішенні конкретних рухових завдань.

Наоф ц йному сайт початк вцям пропонують позайматися зТарасом Тополею, Михайлом Романчуком, та з зб рною України з футболу . Для б льш досв дчених тренування проведуть Стан слав Горуна та В ктор я Маремуха.

А профес онали зможутьпозайматися з Ольгою Харлан, Аллою Черкасовоюта Оленою Говоровою.


Комплекс вправ від Тараса Тополі ( соліст популярного українського гурту «Антитіла», речник Молодіжної Ради при Президентові України).

 

image

image

Комплекс вправ від Михайла Романчука (український плавець, чемпіон Європи (2022), чемпіон Європи (2018), срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 року).

 

image

image

Комплексвправ в д зб рної України з футболу.

 

image

image


ДОСВІДЧЕНИЙ

Комплекс вправ від Станіслава Горуни (український каратист у категорії куміте (до 75 кг), бронзовий призер ХХХІ

image image

Олімпіади у Токіо. Чемпіон Європи 2021, переможець Всесвітніх ігор 2017 року та Європейських ігор 2019 року. триразовий переможець серії турнірів K1 PremierLeague (2013, 2014, 2017), шестиразовий чемпіон України з карат Заслужений майстер спорту. Капітан української національної збірної України з карате.)

                           image                          image              image

image image

ДОСВІДЧЕНИЙ

Комплекс вправ від Вікторії Маремухи (українська модель, блогер, акторка та телеведуча. Фіналістка шоу Супермодель по-українськи 2 сезон) .

 

image

image image

Комплекс вправ від Ольги Харлан ( українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка2008 року та срібна призерка Олімпійських ігор 2016 року в командній першості, майстер спорту з фехтування).

 

image


Комплекс вправ від Алли Черкасової ( українська борчиня вільного стилю,бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонка світу та Європи, призерка чемпіонату світу і Європи, золота медалістка кубку світу.

Майстер спорту України міжнародного класу) .

image

image

Комплекс вправ від Олени Говорової (українська легкоатлетка, яка спеціалізувалася у стрибках у довжину та потрійному стрибку, призер Олімпійських ігор).

 

image

image

Активн парки  це ун кальна українськапрограма.

Її ун кальн стьполягає в тому, що на спортивних майданчикахзам сть звичайних нформац йних табличок можна будепобачити QR-коди. Зав тавши на локац ю, людиназможе в дсканувати такий код за допомогою телефону, обрати комплекс вправ залежно в д р вняп дготовки,  виконувати обраний вар ант з в ртуальнимтренером.

imageКожному вдвдувачунадається вльний доступ до нвентарю для занятьспортом, незалежно вд часу та проживання.

«Активн парки» — це можлив сть без тренажер в, без персональноготренера, займатись ф зичними навантаженнями разом зол мп йськими чемп онами, з рками українського спортута з рками телебачення й естради. І цедуже круто, коли кумири багатьох показують своїм прикладом, що ф зична активн сть цекласно. Коли вони заохочують виконувати ф зичнвправи .


“Активні парки” та соцмережі.

Дуже добре, щоу програми є безлч соцмереж , адже черезних можна заохочувати ще бльше людей, яким небайдуже власне здоров'я. Кожен хтозаймається може  поширити своє тренування з#активн парки , щоб ус друз та знайомдзналися про цю програму.

imageimage       imageТакож програма має власнийдодаток для зручност тренувань.


image


Дякую за увагу!

pdf
Додано
30 квітня
Переглядів
24
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку