Аналіз анкетування щодо проведення проєкту "Гайда на кухню!"

Про матеріал
Проєкт створений з метою цілісного формування культури споживання їжі; виховання ставлення здобувачів освіти з ООП до свого здоров'я як до особистих цінностей, стан якого залежить від власної харчової поведінки конкретно кожної людини; усвідомлення цінності свого здоров'я.
Перегляд файлу

Результати анкетування батьків

щодо проведення

проєкту «Гайда на кухню!»

 

    Протягом  вересня-листопада 2021 року у закладі проводилось анкетування батьків здобувачів освіти 5-9 класів закладу щодо доцільності проведення проєкту в закладі. Приймало участь у анкетуванні 53 чоловіка, які виявляли своє бажання про участь у проєкті та нагальності введення в освітню діяльність закладу проведення роботи з  формування культури харчування учнів, правильних харчових звичок, основ здорового харчування та здорового способу їх життя.

 

Класи

Кількість дітей у класі

Кіл-ть наданих анкет

Кількість / % анкетованих

Кількість / %  бажаючих приймати участь

Кількість / %   не бажаючих приймати участь

10

10

7 /

70%

7 /

100%

0

6

6

6 /

100%

6 /

100%

0

4

4

1 /

25%

1 /

100%

0

6

6

6 /

100%

6 /

100%

0

10

10

7 /

70%

7 /

100%

0

6

6

2 /

33%

1 /

16,5%

1 /

16,5%

12

12

11 /

92%

10 /

84%

1 /

8%

8

7

7

6 /

86%

6 /

100%

0

6

6

2 /

33%

2 /

100%

0

7

7

5 /

72%

5 /

100%

0

Всього

74 /

100%

74 /

100

%

53 /

72%

51 /

69%

2 /

3%

 

ВИСНОВОК:

Після проведення анкетування учнів 5-9 класів закладу та їх батьків щодо виявлення бажання приймати участь у проєкті “Гайда на кухню!”, можна зробити висновок: проведення роботи з  учнями з формування культури харчування, правильних харчових звичок, основ здорового харчування та здорового способу життя зацікавило 72% (53 чол.) учнів 5-9 класів, що є позитивним результатом для продовження проведення проєкту.

doc
Пов’язані теми
Трудове навчання, Інші матеріали
Інкл
Додано
15 листопада 2022
Переглядів
228
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку