Аналіз роботи вчителя іноземних мов Душніцької І.І.

Про матеріал
Аналіз роботи вчителя іноземних мов Душніцької І.І. Підвищення кваліфікації відіграє важливу роль у професійній дяльності учителя. Учитель Душніцька Ірина Ігорівна постійно вдосконалює свій професійний рівень, бере участь у міжнародних, всеукраїнських та обласних вебінарах, семінарах та конференціях, різноманітних тренінгах, звідки черпає багато нових та креативних ідей для своїх уроків та позакласних заходів. Також Ірина Ігорівна охоче ділиться своїм досвідом з колегами.
Перегляд файлу

Аналіз роботи вчителя іноземних мов Душніцької І.І.

Підвищення кваліфікації відіграє важливу роль у професійній дяльності учителя.

Учитель Душніцька Ірина Ігорівна постійно вдосконалює свій професійний рівень, бере участь у міжнародних, всеукраїнських та обласних вебінарах, семінарах та конференціях, різноманітних тренінгах, звідки черпає багато нових та креативних ідей для своїх уроків та позакласних заходів. Також Ірина Ігорівна охоче ділиться своїм досвідом з колегами. 1111 учитель виступила на обласному семінарі інспекторів, які вивчають стан викладання іноземної мови в Тернопільській області із доповіддю на тему»». Ірина Ігорівна розповіла про свої методичні напрацювання, родзинки уроків та новітні методики викладання іноземних мов. 27.02.2019 р. учитель представила колегам свої методичні напрацювання у виступі із досвіду роботи на тему «The teaching game as an effective way of activating the students’ cognitive activity in learning foreign languages» («Навчальна гра як ефективний шлях активізації пізнавальних навичок учнів на уроках іноземних мов») на районному семінарі учителів іноземних мов, поділилась новинками із німецькомовних семінарів Гете інституту та англомовних вебінарів і семінарів від Oxford University Press.

Учитель систематично бере участь у міжнародних вебінарах з англійської (Oxford University Press, British Council, Pearson English) та німецької (Goethe Institut, Klett) мов; всеукраїнських (Dinternal Education, На Урок, Всеосвіта), обласних (ТОКІППО, ТНПУ ім. В.Гнатюка) та районних вебінарах, семінарах і тренінгах.

Ірина Ігорівна систематично поповнює свою бібліотеку розробок уроків, позакласних та виховних заходів, онлайн-тестів, інших матеріалів для уроків іноземних мов та роботи класного керівника. Ці матеріали учитель публікує на освітньому проекті «На Урок», проєкті «Всеосвіта», на власному блозі http://iradushnitska.blogspot.com/ та ютуб-каналі «уроки іноземних мов». Також роботи Душніцької Ірини Ігорівни опубліковані у фаховому журналі «Англійська мова і література», видавництво Основа. Учитель є експертом-практиком та фахівцем із використання сучасних інтерактивних технологій – онлайн-тестів, інноватором у їх використанні та навчанні користуванню функціоналом онлайн-тестів.

 

Вчитель постійно вдосконалює свій професійний рівень; використовує диференційований та індивідуальний підхід до учнів, володіє методичними прийомами, педагогічними засобами, різними формами позаурочної роботи і якісно їх застосовує. Активно застосовує інноваційні технології в навчально-виховному процесі; знає основні нормативно-правові акти в галузі освіти. Значну увагу вчитель приділяє роботі з обдарованими учнями.  Щорічно учні нашої школи беруть участь та посідають призові місця і отримують нагороди у Всеукраїнських конкурсах з англійської («Гринвіч») та німецької мов («Орлятко»). Два роки поспіль учениця Ірини Ігорівни Кузик Юлія займала І місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови (8, 9 клас). У цьому навчальному році учень 8-А класу Душніцький Данило зайняв ІІ місце у конкурсі дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів Тернопільської МАН.

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
5 грудня 2021
Переглядів
761
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку