Антивірусні програми

Про матеріал
На Урок. Презентація на тему: "Топ 5 антивірусів ". Урок: інформатика 9 клас
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТОП 10 антивірусних програм

Номер слайду 2

Топ 1 Norton 360

Номер слайду 3

Norton Захист пристрою для смартфонів, планшетів та ноутбуків. Спираючись на спадщину Norton Security, Norton Internet Security, а також оригінального продукту Norton 360™ та використовуючи технології штучного інтелекту (ІІ) та машинного навчання, плани Norton™ 360 пропонують багаторівневий захист, що включає наступне: Система запобігання вторгненням (IPS) аналізує інформацію, що надходить з мережі, і допомагає блокувати потенційні загрози з Інтернету до того, як вони зможуть впливати на ваш комп'ютер. Антивірусна програма з розширеними можливостями машинного навчання виконує сканування та видаляє файли шкідливих програм, що проникають на пристрій, використовуючи емуляцію для перевірки та аналізу дій файлів. (ПК, Mac, Android)Захист репутації (Insight) використовує інформацію про репутацію, отриману з глобальної мережі для класифікації файлів програм на основі їх атрибутів. (комп'ютер)Поведінковий захист використовує штучний інтелект для класифікації додатків на основі поведінки та автоматично блокує додатки, які демонструють підозрілу поведінку. (комп'ютер)Power Eraser виявляє та допомагає видаляти програми з високим ступенем ризику та шкідливі програми, які можуть перебувати на комп'ютері.

Номер слайду 4

Хакер. Захист від сучасних кіберзагроз. Кіберзагрози постійно розвиваються. Кіберзлочинці можуть вкрасти особисту інформацію, що зберігається на ваших комп'ютерах та мобільних пристроях, використовуючи різні методики. Кіберзлочинці можуть використовувати різні типи шкідливих програм для досягнення своїх цілей: Криптоджекінг: Шкідливі програми, які дозволяють кіберзлочинцям «майнить» криптовалюту на комп'ютері з використанням ваших ресурсів.

Номер слайду 5

Формджекінг: Шкідливі програми, які дозволяють кіберзлочинцям впроваджувати шкідливий код в онлайн-форми для крадіжки даних платіжних карток на надійних веб-сайтах. Захист від сучасних кіберзагроз. Програми-вимагачі: Шкідливі програми, які шифрують вміст комп'ютера, а потім вимагає викуп для його відновлення, зазвичай у формі криптовалюти, такої як біткойн. Трояни віддаленого доступу (RAT): Шкідливі програми, які надають кіберзлочинцю можливість віддаленого доступу до зараженого комп'ютера

Номер слайду 6

Топ 2 Avast Free Anti. Virus

Номер слайду 7

Avast — антивірусна програма для ПК на базі операційних систем Microsoft Windows, mac. OS та Linux, для КПК на базі Palm та Windows CE, а також для смартфонів і планшетів на базі Android та i. OS. Розроблена компанією AVAST Software, яка була заснована 1991 року у Чехії. Головний офіс компанії знаходиться у Празі. Випускається у вигляді кількох версій: платних Pro, Internet Security і Premier та безкоштовної Free для некомерційного використання.

Номер слайду 8

Назва Avast! походить від абревіатури Anti-Virus — Advanced Set (укр. Антивірус — просунутий набір). Примітний той факт, що розробники не прагнули, щоб абревіатура збігалася з англійським словом «avast!» (укр. стій); це вийшло випадково. Станом на 2017 рік вважається найпопулярнішим безкоштовним антивірусом та найбільшу долю ринку антивірусних програм. За даними розробників усього антивірусом користуються понад 170 мільйонів користувачів у всьому світі.

Номер слайду 9

Топ 3 Bitdefender Antivirus Free For Windows

Номер слайду 10

Безкоштовний антивірус Bitdefender для Windows. Базовий захист від електронних загроз. Сканування та видалення вірусів. Потужні механізми сканування забезпечують виявлення та видалення всіх шкідливих програм у режимі реального часу, від вірусів, хробаків і троянів до програм-вимагачів, експлойтів нульового дня, руткітів і шпигунського програмного забезпечення. Виявлення загроз у реальному часі. Безкоштовний антивірус Bitdefender для Windows використовує виявлення поведінки, щоб ретельно стежити за вашими активними програмами. Коли він виявляє щось підозріле, він негайно вживає заходів.

Номер слайду 11

Топ 4 Avira Internet Security

Номер слайду 12

Ефективний захист вашого ПК, паролів та програмного забезпечення. Автоматичне блокування веб-загроз у реальному часі. Автоматична генерація та збереження надійних паролів для вас. Автоматичне оновлення програмного забезпечення та драйверів. Автоматичне блокування настирливої ​​реклами та веб-програм відстеження.

Номер слайду 13

Топ 5total AV Total Security

Номер слайду 14

Захист в реальному часіПеревіряйте завантаження, встановлення та виконувані файли на наявність вірусів і загроз кожного разу, коли ваш комп’ютер отримує до них доступ. Усунення шкідливих програм. Наш відзначений нагородами антивірусний захист запобігає шкідливим загрозам у вашій системі. Розклад інтелектуальних сканувань. Налаштуйте сканування так, щоб воно працювало як годинник, і переконайтеся, що ваша система завжди буде безпечною.

Номер слайду 15

Блокувати файли cookie для відстеження. Видаліть усі файли cookie для відстеження веб-браузера, видаливши будь-які сліди вашої активності веб-перегляду. Моніторинг порушень даних. Завчасно відстежуйте свою особисту електронну адресу та отримуйте сповіщення, якщо ваші дані зламано.100% сумісність. Скористайтеся нашими передовими інструментами безпеки, доступними для Windows, Mac, Android і i. OS.

Номер слайду 16

Топ 6 AVG Internet Security

Номер слайду 17

Захистіть усі аспекти свого життя в ІнтернетіAVG Internet Security блокує віруси та шкідливі програми, забезпечує безпеку електронної пошти, захищає особисті файли, паролі та веб-камеру від хакерів, а також дозволяє без побоювань здійснювати покупки та банківські операції в Інтернеті. Захист ПКВеб-захист та захист електронної пошти. Захист від атак хакерів. Захист конфіденційностіЗахист платежів

Номер слайду 18

Перша лінія оборони для ПКВдосконалене антивірусне ядро. Сканує ПК на наявність вірусів, програм-здирників, шпигунського та іншого шкідливого ПЗ. Функція "Аналіз поведінки". Надсилає попередження, виявивши підозрілу поведінку програм на вашому ПК.ІІ-алгоритм виявлення. Виявляє шкідливе програмне забезпечення з попередженням, щоб убезпечити вас від нових загроз. Cyber. Capture. Блокує нові загрози завдяки автоматичному надсиланню підозрілих файлів до нашої вірусної лабораторії.

Номер слайду 19

Захист від зловмисників та здирників. Встановіть повний контроль над потоками вхідних та вихідних даних на своєму ПК, захистіть файли та фотографії від хакерів та убезпечте свої паролі. Посилений брандмауер. Не дозволяйте хакерам отримати доступ до конфіденційних файлів та фотографій – використовуйте наш брандмауер. Захист від програм-вимагачів. Захистіть особисті файли та фотографії, щоб хакери не змогли заблокувати їх, і визначте, які програми зможуть їх змінювати або видаляти. Захист паролів. Запобігайте читанню, зміні та видаленню паролів, збережених у браузерах, програмам зі списку заблокованих.

Номер слайду 20

Топ 7 Mc. Afee Total Protection

Номер слайду 21

Розширений моніторинг. Швидше та ширше виявлення вашої особистості. Автоматизована конфіденційність. VPN, який автоматично вмикається для небезпечних мереж.Індивідуальне керівництво. Перший у галузі рейтинг захисту з порадами, як захистити вас. Очищення персональних даних. Новинка! Видаліть свою особисту інформацію з сайтів посередників даних із високим ризиком.

Номер слайду 22

Топ 8 F-Secure SAFE

Номер слайду 23

Безпека в Інтернеті, відзначена нагородами. F-Secure SAFE — це відзначений нагородами пакет безпеки в Інтернеті для всіх пристроїв. SAFE отримав нагороду AV-TEST за найкращий захист у 2020 році. SAFE захищає вас від вірусів, троянів і програм-вимагачів, а також захищає ваші онлайн-магазини та банківські послуги.

Номер слайду 24

Найкращий захист для ПК, Mac, Android та i. OSАнтивірус. Захист у реальному часі від вірусів, троянів, програм-вимагачів і шпигунських програм. Банківський захист. Автоматичні заходи безпеки захищають ваш онлайн-банкінг і платежіЗахист перегляду Захищає вас від випадкового підключення до шкідливих веб-сайтів. Батьківський контроль. Захистіть своїх дітей від шкідливого вмісту та поміркуйте час, який вони проводять за екраном

Номер слайду 25

Топ 10 G DATA Total Security

Номер слайду 26

Основні функціїЗахист від програм-вимагачів. Ніяких можливостей для троянів-вимагачів: наша технологія Anti-Ransomware виявляє троянів-вимагачів, перш ніж вони зможуть взяти ваші дані в заручники. Ми захищаємо вас від злочинців, які намагаються зашифрувати ваші фотографії, документи та особисті дані. Менеджер паролів. Ця функція запам'ятовує ваші паролі до онлайн-магазинів, форумів, обліковий запис електронної пошти та багато іншого. Просто інтегруйте наш менеджер паролів у свій браузер. При необхідності паролі та контактні дані заповнюються автоматично.

Номер слайду 27

Основні функціїРезервні копіїАвтоматично створюйте резервні копії даних локально на ПК або в хмарі. З резервними копіями, захищеними паролем, ваші дані завжди залишаються захищеними. Використовуйте Google Drive або Dropbox для резервного копіювання даних. Шифрування. Захист конфіденційної інформації та файлів за допомогою пароля. Тоді до них зможуть отримати доступ лише люди, яким ви щиро довіряєте. Також зашифруйте таким чином зовнішні носії інформації, такі як USB-накопичувачі. Зашифруйте їх, просто використовуючи безпечний пароль – без попередньої інсталяції програмного забезпечення.

Номер слайду 28

Інформатика - це круто!Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
9 березня 2023
Переглядів
409
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку