Бережімо природу змалечку!

Про матеріал
Поки одні діти відпочивають від шкільних уроків, інші в цей час глибоко осмислюють місце людини у системі довкілля. Саме так робить 9-річна Ірина Мясоєдова, учасниця гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова. Під час заняття на осінніх канікулах у рідній 136-й Харківській школі юній авторці з 4-го класу вручено газету «Трибуна трудящих», де на першій сторінці опубліковано її замітку «Природа не смітник!» Леонід Гапєєв, керівник гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова, член Національної спілки журналістів України
Перегляд файлу

Бережімо природу змалечку!

Поки одні діти відпочивають від шкільних уроків, інші в цей час глибоко осмислюють місце людини у системі довкілля. Саме так робить 9-річна Ірина Мясоєдова, учасниця гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова. Під час заняття на осінніх канікулах у рідній 136-й Харківській школі юній авторці з 4-го класу вручено газету «Трибуна трудящих», де на першій сторінці опубліковано її замітку «Природа не смітник!»

Отже, привітаємо Іру Мясоєдову з її авторським дебютом у газеті та її маму Олену Олександрівну, вчительку молодших класів, яка активно вболівала за те, аби донька робила перші вдалі кроки у громадянській журналістиці.

Нас, дорослих читачів радує і тішить, коли творча молодь не залишає поза увагою проблеми довкілля нашої України. Адже справжнє екологічне виховання і дбайливе ставлення до природи починається змалечку.

Леонід Гапєєв,

керівник гуртка «Точка зору» ЦДЮТ № 5 м. Харкова,

член Національної спілки журналістів України

doc
Додав(-ла)
гапєєв леонід
Додано
17 червня 2021
Переглядів
609
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку