"Безпека в інтернеті"

Про матеріал
В презентації інтернет розповідається про себе. Яким він буває. Що потрібно робити щоб він був безпечний і т.д. В кінці є цікаві завдання по темі презентації ( наприклад: виправ код і т.д) .Бажаю гарного перегляду і гарного навчання!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпека в інтернеті

Номер слайду 2

Хто я такий? Інтернет- це всесвітня компютерна мережа, що обєднує різні мережі та окремі компютери

Номер слайду 3

Але я буваю…Безпечний. Не безпечний

Номер слайду 4

Корисний я

Номер слайду 5

Мої проблеми

Номер слайду 6

На жаль я можу бути психологічно залежним… Очікування сеансу; Збільшення часу перебування в мережі; Втомленість; Брехливість у відношенні з батьками, педагогами з метою приховування захоплення інтернетом.

Номер слайду 7

А також я можу бути фізично залежним…Головні болі; Болі в спині; Порушення режиму харчування; Недотримання правил особистої гігієни; Порушення сну.

Номер слайду 8

Що робити, щоб я був завжди безпечний. Захистіть свій компютер, встановіть антивірусну програму; Не надавайте особистої інформації про себе; Памятайте, що в Інтернеті не все є надійним і не всі є чесними; Слідкуйте за часом! 

Номер слайду 9

Рубрика «Завдання»

Номер слайду 10

Запитання про мене. Розкажи, які ти знаєш правила безпечної поведінки в Інтернеті? Поясни, чому потрібно дотримуватися правил безпечної поведінки в Інтернеті?

Номер слайду 11

Знайди зайве яІнтернет, сайт, клавіатура, веб-браузер, посилання Куртка, туфлі, сорочка, м'яч, капелюх Клен, тополя, опеньки, сосна, ялинка Пилка, молоток, цвях, виделка, рубанок

Номер слайду 12

Мене можуть взламати121212777777000000221201333333 ААА222 Катя22353535001122

Номер слайду 13

Дякую за Вашу увагу!

pptx
Додано
13 лютого 2022
Переглядів
294
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку