Буклет " Здоровим бути модно"

Про матеріал

Розроблено для учнів 4 класів з метою виховання у дітей ціннісного ставлення до власного здоров'я та стимулювати бажання дбати про нього; сприяти усвідомленню учнями необхідності ведення здорового способу життя; нагадати корисні звички, які допоможуть зміцнити здоров'я; прищеплювати інтерес до занять фізичною культурою і спортом.

Мода супроводжує нас всюди. Ми стежимо за модними тенденціями в одязі, взутті, інтер'єрі, читаємо модні журнали, книги, дивимося модні телешоу. Мода буває примхлива й швидкоплинна, а буває і навпаки, входить у наше життя надовго. Багато модних тенденцій в нашу країну прийшли і приходять з Європи, і мода на здоровий спосіб життя не стала винятком. Погано це чи добре, кожен вирішує сам для себе.

Перегляд файлу

Чому ж в наш час стало модно бути здоровим?

         Мода супроводжує нас всюди: ми слідкуємо за модними новинками в одязі, взутті. Однак мода швидко змінюється і не завжди доречна у нашому житті. Але є така мода, яка має завоювати наші серця назавжди – Це мода на здоровий спосіб життя.

здоро.jpg

Вести здоровий спосіб життя – це щоденна, не легка праця. Тільки той, хто дотримується правил здорового способу життя, може бути здоровим, а значить щасливим.

 

 

 

 

 

                       

         

            

 

 

 

 

 

       Загально відомо, що стан здоров'я лише на 10% залежить від системи охорони здоров я. Решта 90 %  припадає : на екологію, спадковість та найбільше – на умови способу життя.

 

 

         - Створення умов для зміцнення                                здоровя і гармонійного розвитку.

  • Організація навчально – виховного психологічного впливу на організм учня.
  • Розробка й реалізація навчальних програм з формування культури здоровя та профілактики шкідливих звичок.
  • Корекція порушень соматичного здоровя використанням комплексу оздоровчих і медичних заходів.
  • Медико – психолого - педагогічний моніторинг стану здоровя, фізіологічного й психічного розвитку школярів.
  • Нормування навчального навантаження й профілактику стомлюваності учнів
  • Організація збалансованого харчування

де шукати віт.jpg

 

 

Головне - здоровим бути –                  Це потрібно всім збагнути!                  Бо як є здоровя й сила,                      То весь світ людині милий.                  Й думка в неї веселенька.                      І тоді вона жвавенька.                        Все їй хочеться робити,                         І сміятись, і радіти.                                А як тільки захворіє                       Зразу й сонечко тускніє.               Тому це запам’ятай.                                              Й про своє здоровя – дбай!

 

    Звичайно бути здоровим це круто, весело і цікаво! Набагато веселіше кататися на велосипеді чи на роликах чим сидіти біля телевізора! Набагато цікавіше лазити скелями, ходити у походи на прогулянку з друзями чим ходити вулицями у пошуках випивки чи паління! Набагато краще ловити кайф від нових висот які ти зміг досягти чим від наркотику!!!

       Молодь обирає – життя!

 

 

 

висновок здоровя.jpg

 

 

                       

                       image001_333.gif

 

outdoor-yoga-fitness(1).jpg

docx
Додано
23 березня 2018
Переглядів
3027
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку