Ціікаві задачі (координатна площина)

Про матеріал
Мама сказала синові перекопати ділянку на огороді, для посадки цибулі. Ось тобі папірець на якому вказано точки,які є габаритами фігури: К(6;4), В(-3;-5), М(4;-6), а одночасно і ділянкою, яку слід тобі перекопати. Виконай будь-ласка цю роботу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МАТЕМАТИКА

Номер слайду 2

Математика2 Підручники для 11 класу(авторський колективЄ. П. Нелін, О. Є. Долгова)• Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія, рівень стандарту)• Алгебра і початки аналізу (профільний рівень)• Геометрія (профільний рівень)

Номер слайду 3

3 НМК до підручника для 11 класу Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія, рівень стандарту До підручника Є. П. Неліна для 10 класу «Математика (алгебра і початки аналізу та геометрія, рівень стандарту)»: Контроль результатів навчання (автори Є. П. Нелін, О. М. Роганін)Контроль результатів навчання (автори Є. П. Нелін, О. М. Роганін)Розробки уроків (автор Л. Д. Кушнір)Математика

Номер слайду 4

Математика4 Підручник для 11 класу(авторський колектив. А. П. Єршова, В. В. Голобородько, О. Ф. Крижановський, С. В. Єршов)Геометрія (профільний рівень)

Номер слайду 5

До навчальної програми з математики (рівень стандарту)5 Математика. 11 клас. Рівень стандарту: зошит для оцінювання результатів навчання:• Частина 1. Алгебра і початки аналізу (автори Т. Л. Корнієнко, В. І. Фіготіна)• Частина 2. Геометрія (автор Л. Д. Кушнір)Календарно-тематичний план. Математика. 11 клас. Рівень стандарту

Номер слайду 6

До навчальної програми з математики (рівень стандарту)6 Комплекти навчальних плакатів для 7–11 класів.• Алгебра і початки аналізу• Геометрія. Розробки уроків. Серія «Майстер-клас 2.0»(автор Л. Д. Кушнір)

Номер слайду 7

Методичні рекомендації про викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році7 Математика

Номер слайду 8

8 Алгебра. 9 клас. До підручника авторського колективу під керівництвом Прокопенко Н. С.вийшли друком• Основи комбінаторики, теорії ймовірностей та статистики• Практикум (збірник завдань)

Номер слайду 9

З усіх питань пишіть нам на office.ranok@com.uaта звертайтеся за телефоном (057) 719 48 65

pptx
Додано
30 січня 2021
Переглядів
637
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку