Цікава інформатика

Про матеріал

Доповнення до уроку День інформатики

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Автор: Семенова Ірина Василівна

Номер слайду 2

АБВГДІЯТИ – ЕЄАКТИВНОЖЗИІ. ЇЙДУМАТИ – КЛОПЕРАТИВНОМН. СПЕРЕЧАТИСЬОП –РДОКАЗОВОСТ. ЦЕТУДЛЯФХВСІХЦЧ – ШЯОБОВЯЗКОВОЩЮ.

Номер слайду 3

  Безпека в комп’ютерному класі   Алгоритми Комп’ютерні пристрої   Інтернет     Word Графічний редактор

Номер слайду 4

Як називають послідовність команд? Як називають того, хто виконує команди? Як називається програма для складання і виконання алгоритмів? Хто головний виконавець у середовищі Скретч? Як називається файл, створений у Скретчі?

Номер слайду 5

Як називається програма для створення текстових документів? Об’єкт, який вказує на поточне місце в документі? Клавіша, яка збільшує літери? Яку клавішу використовують для створення нового абзацу в текстовому документі? Клавіша, призначена для відступу між словами?

Номер слайду 6

Яка відстань має бути від монітора до очей? Якщо виникає якась проблема, то потрібно… В комп’ютерному класі не можна чіпати… Якими мають бути руки в комп’ютерного користувача Що можна їсти за комп’ютерним столом?

Номер слайду 7

Який пристрій допомагає нам роздрукувати інформацію? За допомогою якого пристрою ми можемо ввести текстову інформацію в комп’ютер? За допомогою якого пристрою ми можемо побачити інформацію на комп’ютері? За допомогою цього пристрою ви можете бачити співрозмовника спілкуючись по Skype. Що це? За допомогою цього пристрою ви можете підключитись до мережі Інтернет. Що це?

Номер слайду 8

Як називається найбільша комп’ютерна мережа у світі? Як називається спеціальна програма для перегляду веб-сторінок? На якій мові вводиться адреса сайту? Назвіть пошукову систему якою ми найчастіше користуємося на уроці інформатики? З чого складаються сайти?

Номер слайду 9

Як називається графічний редактор, призначений для створення графічних зображень? За допомогою якого інструмента Paint ми можемо видалити зайвий об’єкт? Який інструмент Tux Paint допоможе намалювати геометричну фігуру? Який інструмент допоможе написати коментар до малюнку? Хто головний персонаж графічного редактору Tux Paint?

Номер слайду 10

Конкурс «Хто швидше?» Порахувати кількість літер П та І (конкурс на уважність та швидкість).

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Отримай слова додаванням: перше число – номер слова, друге число – номер літери у слові, третє число показує, скільки літер треба взяти. 1) курсор промінь 2,1,3 + 3,6,1 + 3,5,1 + 1,4,3= олівець

Номер слайду 18

Отримай слова додаванням: перше число – номер слова, друге число – номер літери у слові, третє число показує, скільки літер треба взяти. 1) тиша 2) загін форма 2,4,2 + 3,1,5 + 1,1,2 + 4,5,2= квітка

Номер слайду 19

Отримай слова додаванням: перше число – номер слова, друге число – номер літери у слові, третє число показує, скільки літер треба взяти. копати увага бичок 4,2,3 + 1,2,2 + 3,2,2 + 2,1,3 + 3,3,1 = знак

Номер слайду 20

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.5
Відповідність темі
4.5
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Гулевата Оксана Вікторівна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
  2. Ceргієнко Алла
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
3 січня 2018
Переглядів
5037
Оцінка розробки
4.7 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку