Дидактична гра з використанням геометричних фігур до казки “Курочка Ряба”

Про матеріал
продовжувати вчити дітей називати геометричні фігури, їх колір, величину; розвивами у малям мислення, уяву, мовлення, пам’ять, окомір, бажання співпрацювати з дорослим; виховувати уважність, самостійність, прагнення створювати предмети за допомогою геометричних фігур, створити позитивний настрій у дошкільнят.
Перегляд файлу

Дидактична гра з використанням геометричних фігур до казки  

“Курочка Ряба”

       9e7ff738fb3567eeffd9915de26460e1

Програмові завдання: продовжувати вчити дітей називати геометричні фігури, їх колір, величину; розвивами у малям мислення, уяву, мовлення, пам’ять, окомір, бажання співпрацювати з дорослим; виховувати уважність, самостійність, прагнення створювати предмети за допомогою геометричних фігур, створити позитивний настрій у дошкільнят.

Обладнення: ілюстрація до казки “Курочка Ряба”; роздруковані картинки до казки; геометричні фігурки різного кольору та величини.

Хід гри: дорослий разом із малюками читає казку “Курочка Ряба”.Діти сідають за стіл, на столі картинки до казки.  Після чого педагог  пропонує дітям допомогти скласти повноцінну картинку за допомогою геометричних фігур та назвати їх колір,  розмір. У групі звучить легка та спокійна музика.

tatjana_pelttser_russkie_narodnie_skazki_kurochka_rjaba

55004

106534_original

maxresdefault

docx
Додано
11 жовтня 2021
Переглядів
1241
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку