Дистанційний урок Модуль "Баскетбол" 9 клас

Про матеріал
За сучасних вимог актуальними стали розробки уроків для дистанційного навчання. Матеріал за модулем "Баскетбол" подається тижневим блоком для самостійної роботи учня/учениці. Діючи за інструкцією, учень/учениця опановують теоретичний матеріал, отримують рекомендації для щоденних занять фізкультурою взагалі, і баскетболом зокрема.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дистанційні завдання9 клас Модуль «БАСКЕТБОЛ»

Номер слайду 2

Дистанційні завданняІнструкція. Дата уроку 00.00.0000 Тема уроку ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Домашня робота. Материал за даним посиланням має практичне призначення. http://..................................................... Учень відкриває посилання, виконує вправи, фотографує або фільмує. Надсилає вчителю в групу. Це завдання можна знайти в електронному щоденнику в розділі «Домашнє завдання» Класна робота. Матеріал за даним посиланням має ознайомче призначення. http://..................................................... Учень відкриває посилання, знайомиться з ключовим матеріалом уроку теоретично. Це завдання можна знайти в електронному щоденнику в розділі «Дистанційне завдання»

Номер слайду 3

Дистанційні завдання. Класна роботаhttps://www.youtube.com/watch?v=wjfv. Uin-PKM Домашня роботаhttps://lomanovagalina.blogspot.com/2020/11/blog-post_53.html 03.10.2022 Пересування спиною вперед зі зміною напрямку за сигналом. Повороти з м’ячем.

Номер слайду 4

Дистанційні завдання. Класна роботаhttps://www.youtube.com/watch?v=wjfv. Uin-PKM Домашня роботаhttps://lomanovagalina.blogspot.com/2019/01/2.html 05.10.2022. Передача м’яча двома руками від грудей та зверху. Передача м’яча ударом об поверхню майданчика

Номер слайду 5

Дистанційні завдання. Класна роботаhttps://lomanovagalina.blogspot.com/2020/11/blog-post_12.html Домашня роботаhttps://www.youtube.com/watch?v=NHy. Beo4 M7_A 07.10.2022 Ловіння м’яча двома руками та однією з підтримкою. https://lomanovagalina.blogspot.com/2022/10/9-16.html

Номер слайду 6

Дякую за увагу і будьте здорові!9 клас Модуль «БАСКЕТБОЛ»

pptx
Додано
14 грудня 2022
Переглядів
402
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку