Дистанційний урок з учнями 2 – А класу з курсу « Я досліджую світ » за Програмою НУШ. Тема. «Як утворюється лід на водоймах».

Про матеріал
Дистанційний урок з учнями 2 – А класу з курсу « Я досліджую світ » за Програмою НУШ. Тема. «Як утворюється лід на водоймах». Мета: Розширювати  знання   учнів  про  властивості  води; дослідити особливості  зміни  стану  води  при  замерзанні, під  час  дослідів  виявити властивості  льоду; вчити  виділяти  в  спостережуваних об’єктах зміни, ознаки, якості, характеризувати  особливості, робити  висновки, повторити  правила  поведінки  взимку. Виховувати поважне ставлення до правил безпеки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок з учнями 2 – А класу з курсу « Я досліджую світ » за Програмою НУШ. Вельможко Людмила Петрівна Вчитель початкових класів ,старший вчитель, м, Дніпро, КЗО “ СЗШ № 97 імені П. І. Шкідченка» ДМР

Номер слайду 2

Хвилинка спостережень

Номер слайду 3

Сьогодні 11 січня. 2021 рік.

Номер слайду 4

- Чи мають явища природи вплив на ваш настрій? - Який у вас зараз настрій? Чому? - Яка зараз пора року?Хвилинка спостережень - Який місяць?- Чи світить сьогодні сонечко? - Якого кольору небо? - Чи є сьогодні опади?

Номер слайду 5

А тепер девиз згадаймо: Видумуй, пробуй, твори! Розум, фантазію прояви!Активним і уважним будь І про кмітливість не забудь.

Номер слайду 6

Айболить 2021 ! COVID-19 Поради Лікаря Айболитя ppt_x

Номер слайду 7

Що допоможе вберегтися?

Номер слайду 8

ppt_x

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Що необхідно робити, якщо з'явились симптоми гострої респіраторної інфекції ?

Номер слайду 11

МОЛОДЦІ !Будьте здорові.

Номер слайду 12

Тема. «Якутворюється лід».

Номер слайду 13

( с. 3 – 6 )

Номер слайду 14

Коли температура повітря опускається нижче 0 °С, розпочинається зима.

Номер слайду 15

тема.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Видео. «Сніг і лід це вода . Утворення льоду».

Номер слайду 19

С. 3- 4.( підручник )

Номер слайду 20

Коли температура повітря опускається нижче 0 °С, вода, що знаходиться на поверхні ґрунту, замерзає і перетворюється на лід.

Номер слайду 21

Шматочки льоду в склянці й у блюдці мають одну і ту саму форму. Отже, лід — це тверде тіло. Ця властивість льоду використо-вується людиною. Перекладіть один-два шматочки льоду з блюдця у склянку. Чи змінює вода у твердому стані свою форму?

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Музична перерва

Номер слайду 24

Гра «Я — дослідник»

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Гра «Я — дослідник » Дослід 2.

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Урок завершено! Чи  виникли в тебе якісь труднощі під час уроку? Які саме? Зателефонуй комусь зі своїх однокласників однокласниць і поділися враженнями від  уроку. Чи  вдалося їх подолати, як саме?

Номер слайду 31

Домашнє завдання Зошит № 2. «Я досліджую світ » с. 1 - 2. С. 3- 4. ( підручник )

Номер слайду 32

Мета: Розширювати  знання   учнів  про  властивості  води; дослідити особливості  зміни  стану  води  при  замерзанні, під  час  дослідів  виявити властивості  льоду; вчити  виділяти  в  спостережуваних об’єктах зміни, ознаки, якості, характеризувати  особливості, робити  висновки, повторити  правила  поведінки  взимку. Виховувати поважне ставлення до правил безпеки. Дистанційний урок з учнями 2 – А класу з курсу « Я досліджую світ » за Програмою НУШ. Тема. «Як утворюється лід на водоймах».

pptx
Додано
10 січня 2021
Переглядів
1506
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку