Апельсин – свіжість та соковитість.
Бергамот – поєднання квіткової ніжності, свіжості цитрусу та терпкості деревини.
Гвоздика – теплота та ніжність.
Герань – квітковий та солодкий «чоловіча троянда».
Жакелія – солодкий квітково-пудровий аромат з фруктово-мигдалевим відтінком.
Жасмін – солодкий та п’янкий.
Евкаліпт – сильний та пряний.
Кориця – різкий, палкий, пряний.
Лаванда – м’який, свіжий, квітково-трав’яний.
Ліметта – гіркувата солодкість та морозна свіжість.
Мускус – різкий, терпкий, стійкий.
М’ята – свіжий та заспокійливий.
Розмарин – солодкий та камфорний.
Пачулі – теплий та солодкуватий.
Стіраксова олія – дуже солодкий, теплий, пряний, ванільний
Троянда – ніжний, димний, духмяний, привабливий.
Цибетин – легкий та пристрасний.
Аромат – це краса.
Запах – це душа.
Краса – тонкий, ніжний запах(душа).
Молодість – це свіжий приємний п’янкий аромат(краса).
Парфуми – це влада.
Парфумерія – це насолода.
Рибний сморід – це запах народження.
Я – це відсутність запаху, запах порожнього місця.