Додаток до уроку ЯДС "Емоції позитивні і негативні"

Про матеріал
Розуміння емоцій-це певний крок до того,щоб ними управляти. І серед великої їх кількості діти мають розуміти основні: щастя,страх,смуток, злість. Та визнати,що це є важливою частиною повноцінного життя. А допомогти розібратись з емоціями можуть батьки,вчителі чи просто знайомі.
Перегляд файлу

 

Я досліджую світ

(соціально-здоров’язбережувальна галузь)

Емоції позитивні і негативні.

У країні Емоцій було якось зовсім не так, як хотілося. Всі мешканці загадкової країни поводили себе трохи дивакувато. Їм байдуже, що пройшла буря, без задоволення смакували торт. Дівчинка поранила пальчик, навіть не зойкнула і ніхто не звернув увагу. Ніхто не радів подарункам.

Чому все так відбувалося, ніхто не знав. Та якось цю загадкову країну відвідав хлопчик-мандрівник Настрійко. 3D шпалери "Веселий хлопчик" Прогулюючись вулицями він вирішив, що в такій країні Емоцій люди чомусь зовсім не вміють виявляти своїх справжніх емоцій. Вони не радіють сонечку, не посміхаються один одному. Не говорять гарних слів. Нічого не бояться і навіть ніколи ні за ким не сумують. Вони навіть не плачуть.

Адже плакати можна і з радості, і від сміху теж бувають сльози на очах.

-Від цього всього можна просто захворіти!-вирішив Настрійко. Бо це негативні переживання, поганий настрій, перевтома. А настрій наш часто змінюється і може бути як негативним так і позитивним. Через нього можна виражати своє ставлення до всього оточуючого. А люди цього не роблять. І тоді веселий Настрійко дістав свою чарівну мильничку з бульбашками і почав пускати на країну веселих  і смішних, здивованих і байдужих, сумних і радісних і ще багато і багато різних бульбашок смайликів. А потім помістив свій веселий настрій в повітряну скриньку на пахучому кущі білих троянд, на якій написав «Будьте завжди радісні і щасливі!».

 

 

 

docx
Додано
28 лютого 2023
Переглядів
162
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку