Додавання відео, звуку, мовного супроводу, анімації до презентації

Про матеріал
Додавання відео, звуку, мовного супроводу, анімації до презентації, друк презентації - ознайомлення з теорією та виконання практичних вправ для закріплення матеріалу
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Додавання відеокліпів, звукових ефектів і мовного супроводу до слайдової презентації

Номер слайду 2

Актуалізація опорних знань. Вправа “Згоден – не згоден”До дошки виходять 2 учні. Записують відповіді на питання (+ чи -)Обговорюємо!Дизайн оформлення має бути різним на кожному слайді. Чим більше тексту, тим краще. Елементи управління дозволяють здійснювати перехід між слайдами. Призначення гіперпосилань – перехід від презентації до певного сайту в Інтернеті.

Номер слайду 3

Порівняйте презентації1234

Номер слайду 4

1 презентація. БДЖОЛОЇДКАЦього гарного птаха можна знайти в Африці, на півночі Франції та Данії, у північній частині України. Хоча в нас бджолоїдка може гніздитися скрізь, окрім гірських територій. Гнізда пташка не в’є, а облаштовує нори. Бджолоїдок можна знайти поруч із місцями, де водиться багато комах. Це може бути болото, долина річки або навіть сільська пасіка. Забарвлення птаха таке яскраве та різнокольорове, що його неможливо сплутати з іншими пташками.

Номер слайду 5

2 презентація. БДЖОЛОЇДКАЦього гарного птаха можна знайти в Африці, на півночі Франції та Данії, у північній частині України. Хоча в нас бджолоїдка може гніздитися скрізь, окрім гірських територій. Гнізда пташка не в’є, а облаштовує нори. Бджолоїдок можна знайти поруч із місцями, де водиться багато комах. Це може бути болото, долина річки або навіть сільська пасіка. Забарвлення птаха таке яскраве та різнокольорове, що його неможливо сплутати з іншими пташками.

Номер слайду 6

3 презентація. БДЖОЛОЇДКАЦього гарного птаха можна знайти в Африці, на півночі Франції та Данії, у північній частині України. Хоча в нас бджолоїдка може гніздитися скрізь, окрім гірських територій. Гнізда пташка не в’є, а облаштовує нори. Бджолоїдок можна знайти поруч із місцями, де водиться багато комах. Це може бути болото, долина річки або навіть сільська пасіка. Забарвлення птаха таке яскраве та різнокольорове, що його неможливо сплутати з іншими пташками.

Номер слайду 7

4 презентація. БДЖОЛОЇДКАЦього гарного птаха можна знайти в Африці, на півночі Франції та Данії, у північній частині України. Хоча в нас бджолоїдка може гніздитися скрізь, окрім гірських територій. Гнізда пташка не в’є, а облаштовує нори. Бджолоїдок можна знайти поруч із місцями, де водиться багато комах. Це може бути болото, долина річки або навіть сільська пасіка. Забарвлення птаха таке яскраве та різнокольорове, що його неможливо сплутати з іншими пташками.

Номер слайду 8

Додавання відео, звуку, мовного супровіду

Номер слайду 9

Анімація у презентаціях

Номер слайду 10

Друк презентації

Номер слайду 11

Друк презентації

Номер слайду 12

Практичне завдання. Створіть презентацію з 3-х слайдів про птахів з елементами керування та анімацією Роздати картки з зображенням птахів для учнів

Номер слайду 13

Домашнє завдання. Опрацювати п. 3.4, 3.5

Номер слайду 14

Карточки “Птахи”Товстоклюва мурахоловка

Номер слайду 15

Карточки “Птахи”Малайський калао

Номер слайду 16

Карточки “Птахи”Баклан великий

Номер слайду 17

Карточки “Птахи”Балабан

Номер слайду 18

Карточки “Птахи”Сапсан

Номер слайду 19

Карточки “Птахи”Горихвістки

Номер слайду 20

Карточки “Птахи”Буревісник малий

Номер слайду 21

Карточки “Птахи”Кропив'янка співоча

zip
Додано
7 жовтня 2019
Переглядів
2420
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку