Домашні завдання. Як стати відмінником

Про матеріал

Як стати відмінницею або відмінником? Перш за все, треба вирішити, хочеш ти цього чи ні. Відмінник — це не тільки привілей, але й обов'язки. Якщо відмінник з якихось причин зменшує темп і «скочується» на четвірки, то йому відразу ж з усіх сторін пред'являють претензії. Часто відмінники працюють набагато більше своїх однокласників, беруть додаткові завдання і вивчають складніші підручники.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Домашні завдання. Як стати відмінником

Номер слайду 2

Як я виконую домашні завдання (скільки часу витрачаю, хто мені допомагає)

Номер слайду 3

Прочитайте наведені нижче твердження. Поясніть, чому ви погоджуєтесь чи не погоджуєтеся з певним твердженням.1. Найзручніше вчити уроки, обклавшись на ліжку подушками.2. Найкраще вчити уроки на кухні, де можна спитати щось у мами.3. Найзручніше вчити уроки в окремій кімнаті за робочим столом.4. Якщо хтось пише правою рукою, світло на стіл має падати справа.

Номер слайду 4

5. Найкраще сидіти на стільці, підклавши ногу під себе або закинувши ногу за ногу.6. Найкраще сидіти, спершись спиною на спинку стільця, поставивши ноги на підлогу.7. На робочому столі має панувати «художній безлад».8. З робочого столу слід прибрати все зайве.9. Можна вчити уроки, увімкнувши мультики.

Номер слайду 5

Головна відмінність між відмінниками і просто учнями полягає в тому, що відмінники завжди йдуть на крок попереду. Вони — улюбленці вчителів, до них звертаються за допомогою, вони беруть участь в олімпіадах і отримують нагороди за свої старання.

Номер слайду 6

Як стати відмінницею або відмінником? Перш за все, треба вирішити, хочеш ти цього чи ні. Відмінник — це не тільки привілей, але й обов’язки. Якщо відмінник з якихось причин зменшує темп і «скочується» на четвірки, то йому відразу ж з усіх сторін пред’являють претензії. Часто відмінники працюють набагато більше своїх однокласників, беруть додаткові завдання і вивчають складніші підручники.

Номер слайду 7

22 секрети, які допоможуть стати відмінником (відмінницею) в школі http://cikavosti.com/yak-stati-vidminnikom/#hcq=Mgfgt8r

Номер слайду 8

Домашнє завдання1. Опрацювати § 92. Письмово: за матеріалом цього параграфа склади пам’ятку «Що допомагає і що заважає виконувати домашні завдання». 

pptx
Додано
5 листопада 2018
Переглядів
8498
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку