Дослідження:"Туризм,як чинник розвитку Карибського Басейну"

Про матеріал
Методи дослідницьких проектів стимулюють пізнавальні потреби учнів, самостійність у прийнятті рішень. Вибір тематики проводиться відповідно до навчального плану в 10 класі. Можна виконувати як індивідуально, так і в групах. Перед здобувачами освіти ставиться проблема, яку вони не тільки розв'язують, а і щодо розв'язання якої створюють свої проекти. Прикладом є дане дослідження.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дослідження:«Туризм,як чинник розвитку Карибського Басейну

Номер слайду 2

Мета дослідження: пізнати більше про Карибський басейн

Номер слайду 3

Сучасний туристичний потенціал Карибського басейну розвивається дуже швидко. Це відбувається через те, що все більш популярними стають перш за все екзотичні країни та ті екзотичні види туризму, які вони можуть запропонувати. В Карибському басейні знаходяться дві великі групи островів Великі й Малі Антильські острови.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Для тих, хто спить і бачить пошуки піратських скарбів, Гаїті стане втіленням мрій. На північ від столиці Порт-о-Пренс, на рифах Кап-Аітьена в XVIII - XIX століттях розбилась неймовірна кількість вітрильних кораблів з Іспанії, Голландії та Франції, які перевозили колоніальні товари. Крім того, ці води не дуже прості за природними умовами, тому там можна спробувати свої сили в серфінгу або управлінні яхтою. Багато туристів їдуть туди саме для того, щоб вдосконалити свою майстерність.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Якщо ви маєте намір зануритися в казку, то кращого місця вам не знайти. Курорти Домініканської Республіки приваблюють туристів своїми шикарними пляжами, запальними танцями на березі моря, незвичайним і безтурботним відпочинком. У готелях обслуговування на найвищому рівні. З харчуванням немає жодних проблем, Вам можуть запропонувати «шведський стіл» або так полюбилося нашим туристам «все включено». Але існує одна особливість при виборі відпочинку на цей чудовий острів, про яку Вам слід знати. Краще всього замовляти тури на курорти Доміникани з листопада по квітень. У літній період аж до жовтня сюди краще не приїжджати. У цей період у цій тропічній зоні настає сезон дощів, що не дуже приємно для відпочинку. Добиратися до курортів Домінікани зовсім нескладно. З України є навіть прямі рейси до аеропорту Пунта Кана, який має повітряні зв’язки з багатьма країнами світу.

Номер слайду 13

На цей момент туризм є одним з найбільш пріоритетних розділів економіки Тринідаду та Тобаго[27]. Останнім часом поширення отримав екологічний туризм — широкі можливості для його розвитку надає різноманітна флора та фауна островів. Процвітає морський туризм, центром якого є північ острова Тринідад, де розташоване безліч піщаних пляжів. Традиційно популярний у туристів Карнавал, що проходить в кінці лютого — початку березня (докладніше див розділ Культура). У Порт-оф-Спейн розташований декілька художніх галерей та Національний музей.

Номер слайду 14

Острів Аруба - привертає до себе численних туристів, своїми білосніжними пляжами, високим європейським сервісом і безліччю казино, адже не дарма Аруба - називають Монте-Карло на Карибах.

Номер слайду 15

Ораньєстад – це не тільки великий круїзний порт, а також і столиця Аруби

Номер слайду 16

pptx
Пов’язані теми
Географія, 10 клас, Презентації
Додано
5 червня 2023
Переглядів
4921
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку