Досвід роботи заступника директора з виховної роботи

Про матеріал
Зразок характеристики до атестації заступника директора з виховної роботи на присвоєння кваліфікаційної категорії "Спеціаліс першої категорії".
Перегляд файлу

Характеристика

професійної діяльності Лозинської Марії Петрівни, заступника директора з виховної роботи _____________________________________________________, 1992 року народження, освіта повна вища, закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка у 2014р. за спеціальністю «Українська мова та література» та здобула другу вищу освіту у Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка у 2021р. за спеціальністю «Спеціальна освіта»

 

Лозинська Марія Петрівна працює у ____________________________________________ з 01.11.2016 року, з 13.10.2020р. переведена з посади вчителя української мови та літератури на посаду заступника директора з виховної роботи. Стаж роботи за посадою заступника директора з виховної роботи становить 1,5 року. Загальний педагогічний стаж роботи становить 5 років. За результатами атестації у 2019 році їй встановлено кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії». В 2021році на курсах при ЛОІППО підвищила свою кваліфікацію за програмою для заступників директорів закладів загальної середньої освіти «Розвиток професійних компетентностей заступників директорів Нової української школи» (сертифікат від 12.03.2021р. №2ААЕ-5224), «Управління Нової української школи» (сертифікат від 17.12.2021р. ААЯ-0095) та «Робота вчителів початкових класів з дітьми з особливими освітніми потребами» (сертифікат «ЕДЮКЕЙШНАЛ ЕРА» від 22.11.2020р.).У міжатестаційний період сумлінно ставилась до виконання посадових обов’язків. За час роботи на посаді заступника директора з виховної роботи Лозинська М.П. зарекомендувала себе як досвідчений педагог і здібний організатор. Володіє педагогічним інструментарієм, забезпечує належну результативність, якість своєї праці. Своєчасно і чітко веде шкільну документацію. Організовує освітній процес у відповідності із сучасними методичними вимогами МОН України, Конвенції про права дитини, нормативно-правовими актами у галузі освіти. В управлінській діяльності чітко відслідковується пріоритет організації перспективної та поточної роботи. Успішно розв’язує оперативні завдання: планує виховну роботу, складає графіки роботи педагогів, плани освітньої діяльності, здійснює контроль за якістю виховного процесу та гурткової діяльності, забезпечує належне виконання класними керівниками покладених на них обов’язків, залучає до співпраці громадські організації. Під її керівництвом проводяться тематичні тижні, організовуються різноманітні вистави, заходи та ін. Надає допомогу педагогічним працівникам в освоєнні інноваційних програм і технологій, сприяє підвищенню професійної майстерності педагогів,  заохочує їх до участі в районних та обласних конкурсах.

Марія Петрівна є ініціатором різноманітних загальношкільних свят, акцій, конкурсів, виставок, майстер-класів. Володіє інноваційними виховними методиками й технологіями, широким спектром стратегій виховання, активно їх використовує та поширює у професійному середовищі. Вміє продумувати оригінальні, інноваційні ідеї, сприяє застосуванню у виховній роботі нестандартних форм проведення позакласних заходів. Особливу увагу приділяє вихованню національної самосвідомості через проведення різноманітних заходів з відзначення пам’ятних та знаменних дат нашої держави. В рамках поглиблення вивчення культури й традицій українського народу поставлено виставу-казку «Рукавичка», на високому рівні проведено свято Андріївських вечорниць та театралізоване обрядове дійство «Водіння кози» за участі дітей із особливими освітніми потребами у головних ролях.

Лозинська М.П. працює у складі творчих груп над створенням та реалізацією загальношкільних проектів. Брала активну участь у підготовці проєктів до Конкурсу «Кращі інклюзивні практики України – 2021», в рамках Другого міжнародного фестивалю «Україна без кордонів», де проєкти стали переможцями-фіналістами та нагороджені Дипломами. Залучає колектив _______________________________________ до участі в різноманітних конкурсах. В 2021 році педагоги та вихованці стали переможцями ХV Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права, приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей та з нагоди 30-річчя Незалежності України, переможцями мистецького конкурсу-фестивалю «Мрії збуваються на Різдво 2021» в номінації «Естрадний вокал» та «Образотворче мистецтво». В кінці лютого 2022р. подано  колективну роботу на участь в конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» на тему: «Безпечна праця батьків – наше щасливе дитинство».

Лозинська М.П. значну увагу приділяє роботі з попередження бездоглядності та правопорушень. Працює над розробленням методичних рекомендацій для батьків та вихователів з питання булінгу серед учнівської молоді, учнівського самоврядування. Підтримує тісні зв’язки з батьками, надає їм консультативну педагогічну допомогу з питань освіти, фізичного і психологічного розвитку їх дітей.  Спільно з вихователями формує архів проведених виховних заходів по роках за тематичними напрямками. Оформляє та подає новини на сторінці групи ___________________________________________  у фейсбуці. Виступає на педагогічних радах, батьківських зборах та методичних об'єднаннях вихователів. Має активну життєву та громадську позицію. Постійно бере участь у культурно-масових заходах школи. Вміє приймати важливі управлінські рішення та нести за них відповідальність. Дотримується в роботі дисципліни, вдало делегує повноваження, розподіляє відповідальність між всіма членами педагогічного колективу в межах своїх повноважень. Їй властива демократичність і справедливість при прийнятті важливих управлінських рішень. Дотримується етичних норм поведінки, які відповідають статусу педагога. Користується повагою серед колег, учнів та батьків.

У 2021 році нагороджена Подякою ______________________________________ за високий професіоналізм, сумлінну працю, ініціативність та вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки України.

Лозинська Марія Петрівна відповідає займаній посаді та може бути рекомендована на присвоєння кваліфікаційної категорії «Спеціаліст першої категорії».

28.02.2022р.

 

Директор     _____________________.....................................

 

З характеристикою ознайомлена_____________________ М. П. ЛОЗИНСЬКА

 

doc
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
14 березня 2022
Переглядів
4839
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку