Власний досвід роботи на тему: "Системний підхід до організації навчальної роботи на шкільному географічному майданчику"

Про матеріал

Копіювати МОЇ матеріали, опубліковані на сайті, допускається лише зі згоди МОЄЇ!!!

Суть досвіду полягає у формуванні стійкого інтересу дітей до предмета. Базується на вмілому оптимальному поєднанні різноманітних методів і прийомів навчання, позакласної роботи, в організації навчальної роботи на шкільному географічному майданчику.

Викладено теоретичні положення з розглянутої теми та її практичне застосування.

Переосмислено зміст і принципи виховання шкільною географією.

Розроблено і обґрунтовано системний підхід до організації навчальної роботи на шкільному географічному майданчику.

За допомогою урізноманітнення навчальної роботи з географії можна активізувати пізнавальну діяльність учнів, виховуючи їх творчий потенціал.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТЕМА ДОСВІДУ: СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ РОБОТИ НА ШКІЛЬНОМУ ГЕОГРАФІЧНОМУ МАЙДАНЧИКУДОСВІД ЗАНЕСЕНИЙ ДО ОБЛАСНОЇ КАРТОТЕКИ ППД І ВЛАСНА МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА СХВАЛЕНА НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЮ РАДОЮ ОІППОЛюбов Дранчук. Вчитель географіїЗамулинецького ліцею. Матеївецьеої ТГ

Номер слайду 2

АКТУАЛЬНІСТЬ ДОСВІДУ: ПОЛЯГАЄ У ФОРМУВАННІ В УЧНІВ НАВИЧОК САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ, НАБУТТЯ НАВИЧОК ДОСЛІДНИЦЬКОЇ РОБОТИ ТА РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ .

Номер слайду 3

СУТЬ ДОСВІДУ ПОЛЯГАЄ У ФОРМУВАННІ СТІЙКОГО ІНТЕРЕСУ ДІТЕЙ ДО ПРЕДМЕТА. БАЗУЄТЬСЯ НА ВМІЛОМУ ОПТИМАЛЬНОМУ ПОЄДНАННІ РІЗНОМАНІТНИХ МЕТОДІВ І ПРИЙОМІВ НАВЧАННЯ, ПОЗАКЛАСНОЇ РОБОТИ, В ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ РОБОТИ НА ШКІЛЬНОМУ ГЕОГРАФІЧНОМУ МАЙДАНЧИКУ.

Номер слайду 4

Викладено теоретичні положення з розглянутої теми та її практичне застосування. Переосмислено зміст і принципи виховання шкільною географією. Розроблено і обґрунтовано системний підхід до організації навчальної роботи на шкільному географічному майданчику. За допомогою урізноманітнення навчальної роботи з географії можна активізувати пізнавальну діяльність учнів, виховуючи їх творчий потенціал

Номер слайду 5

Різноманітний характер форм і методів дає можливість усім учням знайти застосування знань і енергії у зв’язку зі своїми інтересами, розвиває творчу ініціативу й бажання досягнути поставленої мети. І для того, щоб кожен учень міг себе творчо проявити, необхідно надати йому визначену самостійність пошуку.

Номер слайду 6

Творчий підхід до проведення уроків – запорука успішного засвоєння знань

Номер слайду 7

!!Ніколи не зупинятись на досягнутому!***** Мети досягає той, хто її прагне!

Номер слайду 8

НАВЧАЛЬНА РОБОТА З ГЕОГРАФІЇ

Номер слайду 9

ПОЗАКЛАСНІ ЗАХОДИ З ГЕОГРАФІЇ

Номер слайду 10

pptx
Пов’язані теми
Географія, Презентації
Додано
7 квітня 2023
Переглядів
124
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку