Довідка про підсумки проведення тижня математики

Про матеріал
Відповідно до річного плану роботи філії «ЗСО І-ІІ ст. с. Буші» з 12.11. по 16.11.2018 року, з метою поглиблення знань учнів, підвищення інтересу до вивчення предмету у школі був проведений тиждень математики вчителями Гаврилюк Валентиною Володимирівною та Степанчук Зоєю Іванівною. Були сплановані заходи предметного тижня, підготовлені цікаві різноманітні завдання, які враховували вікові особливості та рівень підготовки учнів. Під час проведення заходів використовувалися різні форми і методи роботи.
Перегляд файлу

Довідка про підсумки проведення тижня математики

          Відповідно до річного плану роботи філії «ЗСО І-ІІ ст. с. Буші» з 12.11. по 16.11.2018 року, з метою поглиблення знань учнів, підвищення інтересу до вивчення предмету  у школі був проведений тиждень математики вчителями Гаврилюк Валентиною Володимирівною та Степанчук Зоєю Іванівною.  Були  сплановані заходи предметного  тижня, підготовлені цікаві різноманітні завдання, які враховували вікові особливості та рівень підготовки учнів. Під час проведення заходів використовувалися різні форми і  методи роботи.

          Під час проведення тижня були проведені наступні  заходи:

  • Лінійка, присвячена відкриттю «Тижня математики»
  • «Математичне лото» (Цікаві задачі для 6-9 кл. Математичні вікторини; загадки 3-5 класи)
    • Виставка «математична творчість учня» (конкурс кросвордів, ребусів, загадок про математику), конкурс малюнків «математика в природі»  (3-9кл.)
    • Перегляд відео «Містечко без математики» та  «Математика в природі»
    • Виставка цікавої математичної літератури
  • Сміхопанорама «Математики жартують»
    • Математичний турнір «Я люблю математику» (5-9 класи)
    • Випуск математичної газети

Цікавими були завдання математичних задач для учнів 6-9 класів, де враховувалися відповідні кожному класу знання з математики. Краще всіх та швидше всіх розв’язали завдання кросворду учні 9 класу.

У «Математичному турнірі» брали участь учні 5-9 класів, їх було розділено на дві команди: команда «Х» і команда «У». Турнір був не менш цікавим, де також поєднані знання учнів з фізичної культури і математики: підвищення загального рівня культури учнів, розвиток творчої активності учнів, акторської майстерності; формування товариських відносин в класах та інше.

Учні показали достатні результати з математики, виявили лідерські якості, збагатили свої знання з предмету.

   Своєчасно були підведені підсумки, визначені переможці, яких було відзначено на загальношкільній лінійці грамотами.

  На підставі вищезазначеного

РЕКОМЕНДУЮ:

1. Визнати проведення тижня математики на достатньому  рівні.

2.Оголосити подяку за сумлінну підготовку й проведення предметного тижня вчителям математики Гаврилюк В. В., Степанчук З.І.

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
18 лютого 2019
Переглядів
744
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку