Електромеханік з ремонту і обслуговування лічильно- обчислювальних машин. Івано-Франківський професійний політехнічний ліцей

Про матеріал

для профорієнтації учнів шкіл за робітничими професіями: слюсар,зварник,токар,озеленювач,електрик

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин. Ще не так давно ми тільки здогадувались, що таке комп‘ютер, а вже сьогодні він є невід‘ємною частиною нашого життя. Його ми зустрічаємо: в офісах, магазинах, пошті, побуті, школах, це вже не згадуючи про Інтернет який є майже в кожній домівці. А що робити, якщо щось вийшло з ладу, куди звернутись? У нашому ліцеї готують висококваліфікованих робітників, які зможуть полагодити комп‘ютер, встановити всі необхідні програми. І професія таких називається “Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин”.

Номер слайду 2

Комп‘ютерна техніка, яка на сьогодні розвивається та вдосконалюється шаленими темпами, все ж таки потребує ремонту, вона не вічна, і тому необхідно правильно провести діагностику, виявити несправність та усунути їх,це також входить в обов’язки електромеханіка.

Номер слайду 3

Ринок праці та перспективи:•на промислових підприємствах, об‘єднаннях радіотехнічної галузі різних форм власності;•на підприємствах телефонного зв‘язку;•у майстернях, сервісних центрах з ремонту лічильно-обчислювальних машин;•на підприємствах з техобслуговування і ремонту комп‘ютерної техніки, оргтехніки та техніки мобільного зв‘язку;•у сфері роздрібної торгівлі побутовими товарами, цифровою технікою. Спорідненні професії:«Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури», «Регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів», «Контролер радіоелектронної апаратури та приладів».

pptx
Додав(-ла)
Goral Tanja
Додано
13 січня 2020
Переглядів
817
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку