Ескіз. Матеріали та інструменти. Клаузура

Про матеріал
Презентація до уроку трудового навчання у 7 класі (мішані групи навчання) з теми "Ескіз. Матеріали та інструменти. Клаузура". Об'єк проектування - блокнот, технологія оздоблення - айрис- фолдінг. Може бути використано як для очного навчання, так і онлайн занять.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ескіз. Матеріали та інструменти. Клаузура Урок трудового навчання. 7 клас. Мішані групи. Підготувала вчитель трудового навчання Бердянської ЗОШ№1 І-ІІІ ст. м. Бердянськ Закоморна С. Ф.

Номер слайду 2

Девіз уроку

Номер слайду 3

Проект - це «п’ять П»: Проблема Планування Проектування. Продукт. Презентація..

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Креслення. Креслення деталі виконується за допомогою креслярських інструментів на папері. На креслені також є багато відомостей, необхідних для виготовлення виробу та контролю над процесом виконання роботи.

Номер слайду 6

Для виконання креслень застосовують лінії різної товщини й начерку.

Номер слайду 7

Ескіз Ескіз – виконується спрощено - від руки, без застосування креслярських інструментів, але з дотриманням пропорцій між частинами виробу (деталі).

Номер слайду 8

Клаузура. Клаузура — це графічний документ, у якому відображено основну ідею проекту у вигляді графічного зображення майбутнього виробу з прорисовкою окремих його складових, розміщено записи основних ідей проекту тощо.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

З чого почати?

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Практичне завдання1. Створити ескіз майбутнього виробу – блокноту (техніка оздоблення - айріс-фолдінг).2. Записати матеріали та інструменти для створення проєкту (окремо - інструменти, окремо - матеріали).3. Створити клаузуру до свого виробу.

Номер слайду 16

pptx
Додано
6 січня 2023
Переглядів
2903
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку