Форми дистанційного навчання - очима учнів

Про матеріал
При відпрацюванні дистанційно педагогам слід враховувати, як таке нововведення сприймають здобувачі освіти, обирати оптимальні форми надання знань для самостійного опрацювання та контролю засвоєння матеріала.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ФОРМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - ОЧИМА УЧНІВдоповідь на онлайн-семінар для педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Донецької області за темою: «Дистанційне навчання з професійної підготовки в ЗП(ПТ)О»Підготувала методист, викладач-сумісник ЗП і ПТП гірничого профілю Старовойтова О. В. 09.04.2020 р. Державний навчальний заклад «Білицький професійний ліцей»

Номер слайду 2

Можливості отримання завдань. Група у вайберіОфіційний сайт ліцею Classroom

Номер слайду 3

1. Надання матеріалу для опрацювання – ел.підручники, відео, презентації, статті тощо. Складові завдань2. Контроль знань – письмові відповіді на питання, роз`язання задач, підготовка рефератів, доповідей – фото, скріншоти слід надіслати, пройти онлайн-тестування тощо.

Номер слайду 4

Майстер в/н або викладач (класний керівник) створюють «Google Classroom»Збираємо учнів у віртуальному класіКласна кімната від Гугл – хмарний сервіс. Інакше кажучи, за наявності комп’ютеру, ноутбуку або мобільного пристрою з доступом до інтернету, ви та учні можете будь-якої хвилини долучитися до онлайн-класу. Власники комп’ютерів можуть знайти вкладку «Клас» натиснувши квадрат у правому верхньому куті браузеру Google Chrome, а власники телефонів мають окремо встановити безкоштовний додаток через магазини «Play Market» чи «App Store». Перейшовши у вкладку, ви потрапляєте в робочий кабінет, який спочатку буде порожнім. Натиснувши кнопку «+» у правому верхньому куті, ви можете, додати віртуальний клас. Заповнивши назву групи ви одразу ж отримуєте можливість додавати до неї учнів шляхом надсилання згенерованого програмою коду або посилання (на електронну пошту). У «Google Classroom» можна додати до 250 людей, серед яких учні, батьки, а також інші вчителі.

Номер слайду 5

УЧЕНЬГРУПА (заходить учень за кодом)НЕВИКОНАНІ ЗАВДАННЯ

Номер слайду 6

ОБРАНО ВИКОНАНО – видно роботи, які здав учень і які викладач оцінив. ОБРАНО НЕВИКОНАНО

Номер слайду 7

1. ОБРАНО ГРУПУ2. ОБРАНО ПОТІК

Номер слайду 8

4. ОБРАНО ЛЮДИ – викладачі, майстри, учні3. ОБРАНО ЗАВДАННЯ

Номер слайду 9

Створення онлайн-тестів освітні проєкти «НА Урок»

Номер слайду 10

Як учень проходить онлайн-тест

Номер слайду 11

Як викладач бачить результати

Номер слайду 12

Безліч можливостей підвищення кваліфікації при опануванні нових можливостей

Номер слайду 13

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ)))Використане джерело: На Урок - посилання: https://naurok.com.ua

pptx
Додано
20 травня 2020
Переглядів
596
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку