Алгоритм приготування салату м'ясного
Алгоритм приготування салату рибного
Алгоритм приготування салату з креветками
Алгоритм приготування салату «Столичного»
Назва
інгредієнту
Назва салату
М'ясний Рибний Столичний З креветками
М'ясо |
Картопля |
Огірки |
Яйця |
Краби |
Салат зелений |
Майонез |
Кетчуп |
Філе риби |
Помідори |
Горошок концерв. |
Куряче м'ясо |
Креветки |
Морква |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
|
|
|
|
|
|
|
+ |
+ |
|
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
|
|
|
|
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
+ |
|
|
|
+ |
|
|
|
+ |
+ |
|
|
|
+ |
|
|
|
+ |
|
+ |
+ |
Якщо систематизувати технологію приготування даних салатів та занести дані до порівняльної таблиці набору продуктів, ми побачимо, що, якщо до основного набору ( картопля, огірки, майонез) додати рибу, або м'ясо, або птицю то отримаємо новий салат.