Фотоквест з української мови та літератури

Про матеріал
Фотоквест з української мови та літератури (програма Т.Яценко). Квест містить 10 цікавих завдань. Його можна провести на День української писемності та мови.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Фотоквест6 клас

Номер слайду 2

1. Зроби світлину предмета того кольору, який є антонімом до білого.2. Зроби світлину того словника, який пояснює лексичне заначення слова.3. Зроби світлину свічада.

Номер слайду 3

4. Зроби світлину того, що пропущене у фразеологізмі «покласти … на полицю».5. Зроби світлину території на фізичній карті України, де народився Тарас Шевченко.6. Шкіра в цього літературного героя поросла … Чим? Зроби світлину цієї рослини.

Номер слайду 4

7. Це дерево згадує Іван Франко в одному з віршів. Воно росте в нашому дендрарії. Зроби селфі разом з цим велетнем.8. Ними «жар загрібають», вони бувають «короткі», «золоті», іноді їх «не чути». Що це? Зроби світлину.

Номер слайду 5

9. Портрет цього письменника є на одній із банкнот, йому належить іде «сродної» праці. У бібліотеці ліцею є книжки, які містять твори цього письменника. Зроби світлину однієї з книг.10. На с.55 у підручнику з української літератури розміщена схема-інструкція голуба. Виготов його та зроби селфі розом з паперовою пташкою.

pptx
Додано
29 листопада 2023
Переглядів
139
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку