Лариса Петрівна Косач. Життя та творчість видатної письменниці урок у 6 класі

Про матеріал

Цю розробку ми з моєю колегою робили співробітно її звати Нікіфорова Ірина Іванівна більшість контексту у презентації набирала вона, я не проводжу уроки у 6 класі а моя колега недавно розбирала життя та творчість Лариси Петрівни Косач зі своїми шестикласниками

Перегляд файлу

ЛАРИСА ПЕТРІВНА

КОСАЧ: МАГІЯ

imageТВОРЧОСТІ В ПОЕЗІЇ ТА

СПОГАДИ ДИТИНСТВА

ЛАРИСА ПЕТРІВНА КОСАЧ

imageimage
Поглиблене вивчення творчості Лариси Петрівни Косач дозволить зануритися в світ магії та дитинства української поетеси.

ПОЕЗІЯ ЛАРИСИ КОСАЧ

imageimage
Поезія Лариси Петрівни Косач - це колоритні образи, емоційні відчуття та фантастичні мотиви, які вражають своєю оригінальністю.

МАГІЯ ТВОРЧОСТІ

imageУ творчості Лариси Косач відчувається магія, яка переносить нас у світ уяви та краси, де кожне слово - це краплина чарівності.

СПОГАДИ ДИТИНСТВА

imageУ спогадах Лариси Косач відбивається світ невинності, радості та дива, який залишився в її серці назавжди. Але в дитинстві вона хворіла Туберкульозом

Кісток

ТЕМАТИЧНІ МОТИВИ

imageЛариса Косач використовує в своїй творчості мотиви природи, мрій, колискових та квітів, що надає її творам особливої ліричності.

ПОЕТИЧНИЙ СТИЛЬ

imageУ поезії Лариси Косач простежується легкість, лірика та глибина відчуттів, що робить її творчість надзвичайно проникливою.

ВПЛИВ НА СУЧАСНІСТЬ

imageТворчість Лариси Косач продовжує надихати сучасних поетів та літераторів, впливаючи на розвиток української літератури.

image

pdf
Додано
30 листопада 2023
Переглядів
118
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку