Географічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітана

Про матеріал

Географічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітанаГеографічний квест для учнів 6 класу ОстрікапітанаГеографічний квест для учнів 6 класу Острів скарбів одного капітана

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Острів скарбів одного пірата!

Номер слайду 2

   "Йо-хо-хо" мої юні пірати та піратки. Довго я плавав морями та океанами, назбирав багато скарбів і ось настав вже час передати штурвал правління своєму наступнику. Та, перед тим послухайте мою історію. Народився я на кораблі під час тайфуну. Це зараз — легендарний пірат семи морів та відомий капітан серед собі подібних, а до того я був нікому непримітним хлоп'ям, в якого вже тоді була тяга до пригод. Через роки із-за своєї репутації, блазня та вигнанця серед піратів, я був змушений відмовитися від піратського життя й влаштувався на службу в Ост-Індійську торгову кампанію. В боротьбі за всесвітню справедливість я покинув свою службу, ну і як плату за свою роботу я забрав собі корабель своєї мрії. З латини її назва "Niger Margarita",  але про неї пізніше.            До того як я почав своє нове піратське життя, капітаном свого корабля,  я зустрів нечестивого іспанця, метою якого було знищити усіх піратів на суші та воді. Неперевершеним розумом, своєю кмітливістю, ну і піратською хитрістю я переміг іспанця, чим і заробив собі величне звання піратського барона й не менш славетне призвісько капітана....           Здогадалися як мене звати? Що ж "йо-хо-хо" будьмо знайомі й нехай сам Посейдон визначить серед вас мого спадкоємця!!!!!!! Вкажіть ім'я капітана та назву його корабля!!!!

Номер слайду 3

Завдання 1.              Я надійно заховав свій скарб! Знайти його зможе тільки справжній мандрівник та знавець географії. Щоб скриня із золотом та скарбами не потрапила в руки нетямущих боягузів, я спеціально заплутав сліди.              Якщо ви дійсно гідні — вам доведеться відправитися у довге плавання. Для подолання цього шляху вам потрібні мужність, відвага, і звичайно ж, знання географії та відмінне вміння читання карти.               Щоб знайти місце, де знаходиться моя схованка, вам допоможуть підказки, то ж будьте уважні. Раджу вам почати пошуки з плоскогір'я, на якому знаходиться найвищий водоспад світу. Випишіть назву плоскогір'я та водоспаду.  Сам водоспад знайдіть та позначіть його на карті.  Успіхів вам!

Номер слайду 4

Завдання 2.              "Йо-хо-хо мореплавці!" Ви обрали правильний курс. Далі рушайте до островів біля піратського моря. Там знаходяться дві групи островів з однаковою назвою, одні великі, інші малі. Та це не ваш пункт призначення. Тримайте курс далі.               Пропливши найбрудніший океан, ви опинитеся у протоці, що з'єднує найбільший і найбрудніший океани. Це і буде наступною моєю підказкою.               Знайдіть цю протоку та позначіть її на карті.

Номер слайду 5

Завдання 3.             Попутного вітру шукачам скарбів! Що ж ви дійсно знавці своєї справи. Ви перетнули екватор нашої мандрівки. Пропливши багато різних груп островів, ви опинитеся в одному з морів, що омиває материк, на якому всього одна держава. Назву це море одержало від того, що в ньому велике скупчення коралових рифів. Бережіть свій корабель!!!           Це остання зашифрована підказка. А зараз най відповідальніше завдання. Перш за все випишіть та позначіть на карті державу — материк. Позначені на карті точки з'єднайте.  Центр з'єднаних точок і приведе вас до острова зі скарбами.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Вітаю! Ви пройшли квест!

pptx
Додав(-ла)
Швайка Юлія
Додано
10 грудня 2021
Переглядів
742
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку