Географія 9 клас. Тема: "Компьютерне програмування"

Про матеріал
Підібраний матеріал у презентації показує різні види аутсорсингу, його структуру та переваги на світовому ринку ІТ техологій.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КОМП’ЮТЕРНЕ ПРОГРАМУВАННЯБендрик В.І вч . географії.

Номер слайду 2

КОМП’ЮТЕРНЕ ПРОГРАМУВАННЯ – вид економічної діяльності,що передбачає розроблення, модифікацію, тестування та технічну підтримку програмного забезпечення. Майкрософт» пропонує широкий спектр програмних продуктівділового й персонального призначення,«Ай. БіЕм» пропонує широкий спектр програмного забезпечення, додатків, операційних систем«Даймонд Технолоджі» — лідер з розробки та продажу систем безпекиі відеоспостереження. «Прадотек Корпорейшен» — лідер з розробки та виробництва мультифункціональних пристроїв для безпеки, ідентифікації

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Географічний розподіл світового ринку ІТ- послуг5

Номер слайду 6

Структура світового ІТ-аутсорсингу. Переваги -ІТ-аутсорсингу забезпечення безперебійності роботи бізнесу: бізнес-процес передається на аутсорсинг з дотримання договірних зобов’язань можливість повної концентрації на основному виді діяльності компанії; мінімізація власних ризиків та зменшення витрат компанії;використання спеціалізованого професійного обладнання та технологій фірми-аутсорсингу; моментальний доступ до кваліфікованих кадрів фірми-аутсорсингу; швидкі терміни виконання замовлень.

Номер слайду 7

СВІТОВИЙ РИНОК ПРОГРАМУВАННЯ ТА АУТСОРСИНГУ.Європейський (у т.ч. СНД) — медіа-послуги, телекомунікації, приладобудування, послуги реклами, зв’язки з громадськістю, л Азіатсько-Тихоокеанський — послуги з офшорного програмування,ноу-хау, сервісу Інтернет, електронної комерції, ринку реклами, програмного забезпечення. Північноамериканський — усі інформаційні продукти та послуги насвітовому ринку. Латиноамериканський — виробництво серіалів і розважальних телестрічок. Африканський — послуги телебачення, мережі Інтернет, телекомунікацій.

Номер слайду 8

Аутсорсинг (від англ. outsourcing – поза межами ресурсу) передача компанією частини її завдань або процесів стороннім виконавцям. Передача зовнішнім партнерам цих функцій має низку стратегічних переваг…

Номер слайду 9

Поширеними в Україні є послуги фрілансу. Це робота працівників поза компанією без укладання з ними довгострокових договорів. Україна — серед лідерів у Європі за розробкою програмного забезпечення на засадах фрілансу

Номер слайду 10

Україна посідає четверте місце у світі за кількістю сертифікованих ІТ-спеціалістів (після США, Індії, Росії). Наша держава входить до ТОП-30 локацій для передачі замовлень на розробку програмного забезпечення. Це свідчить пронаявність величезного потенціалу в розвитку цього виду діяльності. Українські спеціалісти займаються переважнорозробкою програмного забезпечення на замовлення компаній із Західної Європи та США. Укажіть, які країни є світовими лідерами з виробництва програмного забезпечення.5. Спрогнозуйте подальший розвиток ІТ-технологій в Україні.

Номер слайду 11

Надтока О. Ф. Н17 Географія : підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. /О. Ф. Надтока, О. М. Топузов. — К. : УОВЦ «Оріон», 2017. —208 с. : іл.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чікаленко Ганна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
До підручника
Географія 9 клас (Кобернік С. Г.,Коваленко Р. Р.)
Додано
3 лютого 2022
Переглядів
645
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку