Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування

Про матеріал
Значення гігієни на підприємствах харчування Основні гігієнічні вимоги Вимоги до зберігання продуктів Вимоги до поводження з відходами Особиста гігієна працівників Контроль та перевірки Висновок
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Гігієнічні вимоги до утримання підприємств харчування

Номер слайду 2

Значення гігієни на підприємствах харчування. Підтримання здоров'я споживачів та персоналу. Запобігання поширенню хвороб і харчових інфекцій. Збереження якості та безпечності продукції

Номер слайду 3

Основні гігієнічні вимоги. Прибирання та дезінфекція приміщень і обладнання. Контроль якості води та повітря. Забезпечення належного освітлення та вентиляції

Номер слайду 4

Вимоги до зберігання продуктів. Дотримання температурного режиму для різних продуктів. Використання правильних методів пакування. Контроль строків придатності продуктів

Номер слайду 5

Вимоги до поводження з відходами. Систематичне вивезення сміття. Використання герметичних контейнерів для відходів. Запобігання доступу шкідників до відходів

Номер слайду 6

Особиста гігієна працівників. Дотримання правил миття рук та особистої гігієни. Використання чистого та відповідного спецодягу. Регулярні медичні огляди для працівників

Номер слайду 7

Контроль та перевірки. Внутрішній контроль дотримання гігієнічних стандартів. Періодичні перевірки санітарними службами. Ведення документації з санітарного стану підприємства

Номер слайду 8

Висновок. Підтримання високих стандартів гігієни – запорука здоров'я споживачів та успіху підприємства. Важливість дотримання гігієнічних вимог на кожному етапі виробництва та обслуговування

pptx
Додано
14 жовтня
Переглядів
204
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку