Гіперпосилання у презентаціях

Про матеріал
Презентація містить у собі основні поняття, асоціативні схеми, питання, ребуси та домашнє завдання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я вмію. Додавати текст до слайдів презентації

Номер слайду 2

Використання гіперпосилань у презентаціях

Номер слайду 3

Давайте пригадаємо. Графічні об'єкти яких типів можна розмістити на слайдах презентацій?Як додати текстовий запис на слайд?Як зберегти презентацію?Що таке макет слайда?

Номер слайду 4

Використання гіперпосилань. Якщо в комп'ютерній презентації велика кількість слайдів, її варто поділити на окремі розділи та створити систему переходів між розділами.

Номер слайду 5

Використання гіперпосилань. Для швидкого переходу до потрібного розділу треба на окремому слайді створити меню з назвами всіх розділів презентації і кожну з них пов'язати гіперпосиланням.

Номер слайду 6

Використання гіперпосилань. Гіперпосилання у презентації може бути пов'язано з текстовим або графічним об'єктом на слайді та забезпечувати: Перехід до перегляду деякої веб-сторінки або іншого слайда презентаціїВідкриття певного документа

Номер слайду 7

Як же додати гіперпосилання до слайдів презентації?

Номер слайду 8

Відомі мандрівники: Христофор Колумб Васко да Гама Фернанд Магеллан. Джеймс Кук

Номер слайду 9

Христофор Колумб (1451 — 1506)Христофор Колумб став справжнім мореплавцем завдяки тестю — власнику одного з островів в Португалії. Іспанська корона погодилася спонсорувати Колумба, і в 1492 році три каравели «Санта Марія», «Нінья» і «Пінта» вийшли на відкриту воду.

Номер слайду 10

Васко да Гама (1460 — 1524)Він першим пройшов шлях через океан з Португалії на Схід. Виріс майбутній першовідкривач в шляхетській родині в Португалії. В експедицію на Схід він потрапив замість батька-мандрівника, який раптово помер.

Номер слайду 11

Фернанд Магеллан (1480-1521)Народився в 1480 в північній Португалії. Перший раз вийшов в море в складі флоту адмірала Франциско Алмед. Брав участь в декількох експедиціях, перш ніж самостійно відправився шукати нові шляхи на Малайський архіпелаг в Індонезії.

Номер слайду 12

Джеймс Кук (1728-1779)народився в родині англійського батрака. Але зробив кар’єру від простого юнги до керівника експедиції. Майстерність, розум і кмітливість оцінили швидко. Перша експедиція Джеймса Кука почалася в 1767 році на кораблі «Індевор».

Номер слайду 13

Розгадайте ребус

Номер слайду 14

Розгадайте ребус

Номер слайду 15

Розгадайте ребус

Номер слайду 16

Розгадайте ребус

Номер слайду 17

Розгадайте ребус

Номер слайду 18

Розгадайте ребус

Номер слайду 19

Домашнє завдання: Прочитати с.69-72

pptx
Додано
14 грудня 2022
Переглядів
1288
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку