Гра "Лабіринт" (математика, 1 клас, методичні рекомендації)

Про матеріал

Тут представлені методичні рекомендації до гри "Лабіринт". Це авторська гра, яку краще роздруковувати на форматі А3. Діти, граючи, закріплюють свої знання з математики. Сподіваюсь, що гра вам сподобається і ви будете використовувати її на своїх уроках. Ця гра розроблена у 3 варіантах. Шевчук Дарія Юріївна

Перегляд файлу

Дидактична  гра «Лабіринт»

 

Мета: закріпити знання учнів про додавання та віднімання у межах 20; розвивати обчислювальні навички; розвивати пізнавальний інтерес; виховувати бажання вивчати математику.

 

Обладнання: карта.

 

Зміст гри.

Варіант 1. Учням роздається картка, на якій у формі лабіринту записані приклади. Перший приклад записаний фіолетовим кольором. Діти розв’язуючи їх, повинні від зайчика дістатися до морквинок.

 

Варіант 2. Учням роздається картка, на якій у формі лабіринту записані приклади. Перший приклад записаний фіолетовим кольором. Діти розв’язуючи їх, повинні від білочки дістатися до горішків.

 

Варіант 3. Учням роздається картка, на якій у формі лабіринту записані приклади. Перший приклад записаний фіолетовим кольором. Діти розв’язуючи їх, повинні від хлопчика дістатися до числа 20.

 

 

 

 

 

docx
Додано
9 липня 2018
Переглядів
1587
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку