Характеристика на дитину з особливими потребами

Про матеріал
Характеристика на дитину з особливими освітніми потребами, вихованця дитячого садка.
Перегляд файлу

Характеристика на вихованця дитячого садка

Іванова Марина Іванівна, 411.2016 року народження, проживає в повній родині за адресою м., вул., кв. Батьки створили всі умови для розвитку дитини, належну увагу приділяють здоров’ю та вихованню дитини.

Іванова Марина відвідує нашу групу з вересня місяця 2021 року. За цей період дівчинка неодноразово хворіла простудними захворюваннями. З дітьми в групі не взаємодіє, може проявляти зацікавленість в тактильному контакті, коли вона в хорошому настрої.

Логічне мислення розвинене слабо: погано орієнтується в пошуку закономірностей, класифікацій. На заняттях увага не стійка, дитина відволікається, вербальний контакт ускладнений, частково розуміє та виконує прості вказівки. Швидко втомлюється. Низький рівень пізнавальної активності. На заняттях з художньої праці виконує завдання з допомогою асистента вихователя. Навички самообслуговування на низькому рівні, виконує все з допомогою дорослих.

На заняттях з фізичної культури приймає участь за бажанням, в ігри грає, ті які до вподоби. Так само себе поводить і на музичному – рухи повторює за бажанням та відповідно до своїх можливостей. Під час споживання їжі може проявляти агресію, невдоволення, може скидати посуд зі столу.

      Здійснюється соціально-педагогічний супровід дитини з ООП: проводяться навчальні, виховні, соціально-адаптаційні заходи, використовуючи різноманітні форми роботи та запроваджуючи ефективні форми їх проведення, надається допомога їй під час виконання завдання, вона залучається до різних видів діяльності, навчальний матеріал адаптується з урахуванням індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності дитини.

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Інкл
Додано
15 жовтня
Переглядів
28
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку