Характеристика на студента практиканта. Виробнича практика в початковій школі

Про матеріал
Характеристика на студента практиканта. Виробнича практика в початковій школі
Перегляд файлу

ХАРАКТЕРИСТИКА

на роботу здобувача вищої освіти

3 курсу 31 групи

денної форми навчання

факультету початкової освіти

Університет

ПІБ

 

…………. проходила виробничу практику в початковій школі на базі ……….. ліцею ………..  селищної ради ……… області у період з 19.02.2024 року до 17.03.2024 року.

За час практики студентка ознайомилась з основними видами освітньої діяльності в школі, вимогами чинного Державного стандарту початкової освіти від 21.02.2018, особливостями Типової освітньої програми під керівництвом Р. Б. Шияна. Студентка старанно вивчала  особливості роботи педагогів у класі, ознайомилась з основами сучасного компетентісного підходу до навчання та формування у школярів наскрізних умінь, особливостями освітнього процесу у 4 класі НУШ.

Готуючись до проведення ранкових зустрічей, використовувала творчий підхід до кожного учня враховуючи індивідуальні особливості дітей. Проводила  цікаві  й змістовні бесіди, які виховують в учнів доброту, чуйність, щедрість, повагу до старших, любов до прекрасного, бережливе ставлення до  шкільного майна та навколишнього середовища. ………….. ретельно готувалась до кожного уроку, добре володіє навчальним матеріалом, здійснювала тематичний підхід у навчанні, застосовувала міжпредметну та внутрішньопредметну інтеграцію, вміло поєднувала групову та фронтальну роботу з учнями, враховувала індивідуальні особливості дітей. На уроках прищеплювала учням інтерес до навчання, використовуючи різні прийоми та технології, які сприяють  вивченню навчального матеріалу. Добре володіє методикою викладання навчальних предметів, вміло мотивувала й організовувала учнів до сприйняття матеріалу, здійснювала диференційований підхід до учнів, використовуючи  різноманітні форми та методи навчання, використовувала новітні технології, в своїй роботі застосовувала методику і різновид  вербального оцінювання  четвертокласників. Кожен новий урок  не був  схожий на попередній.

Новий матеріал викладала доступно, підводячи їх до самостійного висновку. Під час проведення уроків уміло керувала роботою учнів на уроці, постійно застосовувала інтерактивні методи навчання. Всі етапи уроку були методично дотримані із використанням сучасних прийомів навчання.

Під час проходження педагогічної виробничої практики ………….. зарекомендувала себе, як відповідальний, вимогливий, старанний, організований, доброзичливий, сучасний вчитель. Постійно враховувала інтереси і бажання учнів та втілювала їх в реальність, не відходячи від плану роботи.

Рекомендуємо оцінити виробничу педагогічну практику в ……. ліцеї ……….. селищної ради ……… області студентки ……. на «відмінно».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«    »                        2024 р.

 

Директор                                                                  ПІБ

                                              

                                               

 

docx
Додано
25 березня
Переглядів
112
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку