Характеристика роботи вчителя англійської мови

Про матеріал
Характеристика роботи вчителя англійської мови, яка подається під час атестації вчителя. Подається детальний аналіз роботи вчителя.
Перегляд файлу

Характеристика

 

діяльності вчителя англійської мови

загальноосвітньої школи № 3  І–ІІІ ступенів міста Ізмаїл Одеської області

Іванової Ольги Василівни

 

 Іванова Ольга Василівна має повну вищу педагогічну освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Мова та література (англійська, французька)», працює вчителем англійської мови у ЗОШ № 3 І–ІІІ ступенів міста Ізмаїл з 2015 року. Педагогічний стаж 3 роки. У поточному навчальному році педагогічне навантаження вчителя – 19 годин на тиждень та проводить факультативні заняття у 10 та 11 класах.

 Під час роботи у ЗОШ № 3 Іванова О.В. зарекомендувала себе як відповідальний, досвідчений педагог та умілий організатор.  Проводить уроки з урахуванням вікових та психологічних особливостей учнів, відповідно до сучасних вимог організації освітнього процесу.

       Ольга Василівна працює над проблемою «Використання сучасних засобів навчання на уроках англійської мови у початковій школі». У своїй роботі  застосовує  нестандартні форми проведення уроку (урок-рольова гра, урок-подорож, урок-репортаж, проектні методи роботи, використовує НІТ), що  сприяє формуванню інтересу до мови; позитивному відношенню учнів  до її вивчення; дає можливість більш цілеспрямовано здійснювати індивідуальний підхід у навчанні. Для її уроків характерною рисою є використання інтерактивних прийомів, форм навчальної діяльності учнів, що значно підвищує обсяг самостійної роботи школярів, активізує їхню розумову і пізнавальну діяльність.

       Іванова О.В. відрізняється творчим ставленням до роботи, здатністю організувати учнів. Проводить  відкриті уроки, позакласні заходи, які підтверджують вміння вчителя виховувати в учнів любов та інтерес до вивчення англійської мови, формує креативне мислення та навички самостійної роботи, створює умови для залучення учнів до основних видів діяльності: комунікативних, інтелектуально – пізнавальних, ціннісно – орієнтованих, естетично – художніх. На уроках панує творча, доброзичлива атмосфера, учні беруть активну участь у навчальному процесі.

 Іванова О.В. бере участь у роботі шкільного та міського методичного об’єднання вчителів іноземних мов. Приймала участь у проведенні засідання Школи передового педагогічного досвіду на базі СЗОШ №1 на тему «Використання творчих завдань на уроках англійської мови у середній школі як один із засобів підвищення мотивації учнів до вивчення іноземної мови». Щорічно приймає участь у перевірці міських олімпіад них робіт, а також разом з учнями брала участь у міському фестивалі театральних вистав англійською мовою.

        У 2015 році посіла І місце у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» в номінації  «Англійська мова» та є дипломантом ІІІ ступеня обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2016» в номінації «Англійська мова».

       У 2015 році пройшла курси підвищення кваліфікації в Одеському обласному інституті удосконалення вчителів (посвідчення № ……).

     Особисті якості Іванової О.В. відповідають вимогам сучасного вчителя:  глибока науково – теоретична підготовка, творчий  підхід до роботи,  високий рівень викладання.

 Професійна діяльність вчителя англійської мови Іванової О.В. дозволяє зробити висновок: відповідає займаній посаді та може бути атестована на І категорію на підставі наказу…

Директор ЗОШ № 3           П.М. Сидорчук

З характеристикою ознайомлена:        О.В.Іванова

28.02.2018 р.

doc
Додано
4 січня 2021
Переглядів
2088
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку