Характеристика учениці з ООП

Про матеріал
Характеристика учениці з ООП , яка навчається у 3 класі, на кінець І семестру
Перегляд файлу

Характеристика

___________________,

учениці 3-В класу

__________ ліцею № 1                                                                                                                   _________ міської ради

08.04.2014 року народження

 

_________________ навчається у 3-В класі ___________ ліцею   № 1 _______міської  ради з 01 вересня 2020 року.

Загальний  психічний розвиток відповідає віку дитини. На контакт іде не завжди охоче. Інтерес до завдань непостійний. У дівчинки наявні порушення опорно-рухового апарату, проте пересувається самостійно, на напівзігнутих ногах. Рухи неповні, обмежені.  Мова чітка.

Валерія активно приймає участь у груповій роботі на уроках, спільних іграх під час перерв. При відповідях на питання під час уроків використовує неповні речення, інколи відповідати вдається зі складністю. Вчить вірші напам'ять і вільно розповідає їх перед класом. Добре сприймає тексти на слух, вміння переказувати на середньому рівні. Текст читає зв'язними реченнями.

 Виникають труднощі при письмі  під диктовку. Списує з друкованої основи самостійно.Спостерігаються позитивні зміни у визначенні складів та наголосу в словах. Значно збільшився словниковий запас.

Вміє виконувати дії додавання та віднімання у межах ста. Обчислення виразів та прикладів виконує практично самостійно. Розв'язок  задач робить за допомогою вчителя або асистента.

Саморегуляція та самообслуговування на достатньому рівні: готує робоче місце, самостійно вдягається, повністю володіє навичками особистої гігієни.

_____ з радістю виконує доручення учителя та із задоволенням бере участь у виховних та позакласних заходах. Дуже любить співати, читати, малювати.

У родині взаємовідносини доброзичливі. Мати та рідні приділяють належну увагу вихованню дитини.

 

 

Класний керівник                                __________________

 

Асистент учителя                         ___________________   

 

doc
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Інкл
Додано
7 лютого 2023
Переглядів
316
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку