Характеристика вахователя групи продовженого дня

Про матеріал
Характеристика вихователя групи продовженого дня для проходження атестаціі.
Перегляд файлу

Характеристика

вихователя групи продовженого дня  Харківської   загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Харківської міської ради Харківської області Тютюнник Світлани Вадимівни 1971року народження, освіта вища

 

 Тютюнник С.В.  працює на посаді вихователя групи продовженого дня Харківської   загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Харківської міської ради Харківської області з 2021року.

 Світлана Вадимівна проявляє достатній професіоналізм, володіє сучасними формами, методами виховання та навчання у групі продовженого дня.

 Добре знає цілі, принципи, зміст виховання, програмно-методичні матеріали і документи щодо змісту та організації навчально-виховного процесу в групі продовженого дня. Постійно знайомиться з нормативним забезпеченням виховної роботи.

 Під час підготовки до роботи в групі продовженого дня використовує сучасну методичну літературу, продумує структуру і форми організації навчально-виховного процесу. На заняттях із самопідготовки щоденно опрацьовує письмові завдання, читає тексти з літератури та інших предметів, підбирає запитання, щоб перевірити засвоєння учнями навчального матеріалу. Багато працює над виробленням в учнів самостійності в роботі.

 Забезпечує збереження і зміцнення здоров’я вихованців групи продовженого дня. З цією метою багато уваги приділяє фізичному  вихованню дітей. Проводить спортивні години, прогулянки, рухливі ігри.

 Залучає дітей до занять у спортивних секціях та гуртках.

 Вивчає індивідуальні здібності, інтереси й нахили учнів групи продовженого дня, їхню поведінку в сім’ї, взаємини учнів з батьками.

 Створює умови безпечного здійснення навчально-виховного процесу, ретельного дотримання правил техніки безпеки, санітарних та протипожежних правил. Організовує вивчення вихованцями групи продовженого дня правил дорожнього руху, поведінки в побуті, на воді.

 Настановленням і особистим прикладом утверджує повагу до принципів загальнолюдської моралі: правди, справедливості, гуманізму, доброти, працелюбства.

 Постійно підвищує свій професійний та фаховий рівень. Бере участь у роботі районного методичного об’єднання вихователів груп продовженого дня.

 

doc
Додано
19 січня
Переглядів
71
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку