Характеристика вихованця дитячого садка перед вступом доо школи

Про матеріал
Характеристика на вихованця ЗДО з особливими освітніми потребами. Слугує для прикладу, зразка.
Перегляд файлу

Характеристика

вихованця ЗДО «Ромашка»

 

народився           , відвідував ЗДО «Ромашка» з вересня 2021 по червень 2022 року. За час занять в дошкільному закладі зарекомендував себе як дитина, яка контактує з дорослими вибірково, за власним уподобанням. З ровесниками вступає в контакт частково, за вимогою. В діяльність включається не відразу, досить обережно. 

  Зовнішній вигляд дитини охайний, без виражених особливостей, відповідає віку. Фізично дитина розвинута добре. Соціально-побутові навички, самообслуговування недостатньо сформовані. Загальна інформованість і соціально-побутове орієнтування слабкі. Дитина не називає імена вихователів та ровесників. Увага нестійка. Є спокійним, не заважає іншим, конфліктних ситуацій не створює. Потребує похвали та заохочення.

   Пам’ять розвинена слабо, дитина не запам’ятовує та не переказує почутого. Елементарні навички розвинуті на достатньому рівні.  Хлопчик не проявляє цікавості на заняттях, не називає всіх предметів, явищ і властивостей.

  Мовлення дитини не відповідає віковій нормі. У хлопчика відсутні самостійні зв’язні висловлювання. Повторює поодинокі слова, останні склади в словах. Мова не чітка. У зв’язку із порушенням мовлення важко визначити рівень опанування програмового матеріалу.

 

 

 

 

 

 

Вихователь                                                                             

Директор ЗДО «Ромашка»                                                     

 

docx
Додав(-ла)
Боднарук Олеся
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Інкл
Додано
2 березня 2023
Переглядів
1901
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку