Характеристики діяльності вчителя у межатестаційний період, лист-подання на присвоєння звання (зразок)

Про матеріал

Надано зразок характеристики діяльності вчителя у межатестаційній період, зразок клопотання щодо присвоєння педагогічного звання. Завжди хочеться так еаписати характеристику, щоб ні у кого не виникало питань

Перегляд файлу

 

 

 

 

 

      Атестаційна комісія І рівня Маріупольської

      загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20                                            

 

ПОДАННЯ

педагогічної ради закладу

про присвоєння педагогічного звання «старший вчитель»

вчителю російської мови Волковій В.Б.

 Волкова В.Б. працює у загальноосвітній школі на посаді вчителя російської мови з 2015 року і має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».

 За час роботи Волкова В.Б. досягла високого професіоналізму в роботі, зарекомендувала себе як досвідчений та відповідальний працівник.

 Учитель Волкова В.Б. сприяє розвитку творчих здібностей учнів. У 2016 році її учениця  Гнатюк Ольга стала переможцем IX Всеукраїнської історико-красєзнавчої конференції».

У своїй діяльності він активно застосовує інноваційні форми й методи навчання.

  Систематично впроваджує передовий педагогічний досвід, бере участь у його поширенні, надає практичну допомогу іншим педагогічним працівникам. Під її керівництвом  вчителі школи прийняли участь у професійних конкурсах та посіли призові місця: 2015  - Гречановська І.В.– 2 місце у конкурсі «Класний керівник року», 2015 – Желіба Н.В.  – лауреат І міського конкурсу «Кращий  педагог-наставник», 2015 – Весела Н.В.  – учасник конкурсу «Сучасній школі – сучасний учитель», 2016 – Ільїна Н.В. – 2 місце у ІІ міському конкурсі «Кращий педагог-наставник». У 2016 році Волкова В.Б. була запрошена та прийняла участь у   форумі ХІІ Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», який проходив у м. Києві. У 2017 році стала лауреатом   V Всеукраїнського конкурсу  «Творчий учитель – обдарований  учень».  У 2017 році взяла участь  у обласному віртуальному заході огляді-конкурсі Web-вітрин  «Поруч з генієм». 

Вона користується авторитетом серед педагогічних працівників, учнів та їхніх батьків. Учнями та педагогами школи кандидатура Волкової В.Б. була представлена для участі у конкурсі «Global Teacher Prize Ukraine».

 Педагогічна діяльність Волкової В.Б. та її професійні здобутки дають підстави для присвоєння педагогічного звання «старший учитель».

 Просимо розглянути під час проведення атестаційної кампанії 2017-2018 н.р. можливість надання педагогічного завання «старший вчитель» вчителю російської мови Волковій В.Б.

 

 

 

        

Заст голови педагогічної ради школи            ____________            О.О. Дімітрова  

 

_________________

        (дата)

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
3.5
Оригінальність викладу
3.5
Відповідність темі
4.5
Загальна:
3.8
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Лавренців Ольга
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. 0_0 Артур
    Загальна:
    3.3
    Структурованість
    3.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    4.0
doc
Додано
26 березня 2018
Переглядів
6580
Оцінка розробки
3.8 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку