Інформація на дитину

Про матеріал
Інформація на дитину, яка має проблеми з освітнім процесом. Матеріал корисний для класного керівника.
Перегляд файлу

 

ІНФОРМАЦІЯ

… ліцею

… сільської ради

про стан навчання і відвідування уроків

уч __ класу

Іванова Івана Івановича,

2012 р. н.

Іванов Іван навчається у ліцеї з першого класу. По закінченню навчання в 2 класі має низький рівень знань. Починаючи з першого семестру 3 класу проявляє байдужість до навчання.

У вересні лише один раз був на індивідуальній консультації. Під час неї виявлено труднощі з математики, української мови, читання, англійської мови. У читанні плутає букви, забуває їх, поєднати букви у склад вдається слабо. Відповідна техніка читання впливає на повну незрозумілість змісту прочитаного. В техніку читання не вкладається. Під диктовку писати не може. Списуючи з дошки допускає багато помилок. Письмо нерозбірливе, букви пише мимо рядка. Числовий ряд знає, але розв’язувати приклади в межах 100 не вміє. Інтерес до навчання відсутній. Постійно потребує контролю з боку вчителя, так як не може працювати самостійно. В Івана слабо розвинена пам’ять, мислення, увага. Потребує  індивідуальної корекційної роботи спеціалістів та належної уваги батьків у навчанні та вихованні сина.

Протягом першого семестру Іван регулярно пропускає онлайн уроки без поважних причин. Було пропущено __ навчальних днів (приблизно ___ уроків).

Щодо залучення дитини до занять було неодноразово проведено бесіди з Іваном, зустрівши його на вулиці, з мамою ______, в телефонному режимі.

Для дистанційного навчання Іван має гаджет, який підтримує програмне забезпечення для навчання онлайн та доступ до мережі Інтернет.

Дата

Директор

Класний керівник  

doc
Додано
14 червня
Переглядів
33
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку