Інформаційні технології з громадського здоров'я

Про матеріал
Теоретичні завдання з інформатики та громадського здоров'я не профільного рівня , математичнтх класів та пртроднтчихспеіальностей. Проведення тестового контролю знань Поглиблення знань та вміння самостійно аналізовати .проведення тематичного контролю між учнями .для позакласної роботи.
Перегляд файлу

Інформатика

 

Виконала презентацію

Магістр 502 Громадське здоров'я

 

Тема Інформатизація громадського здоров'я.

 

На сьгодніМОЗ України розглядає  рішення сучасної електронної системи охорони здоров’я - невід'ємна частина трансформації охорони здоров’я України. Кожен наступний етап змін супроводжується розробкою необхідних електронних інструментів, спрямованих на полегшення роботи лікарів та підвищення прозорості системи.

 

“До минулого року в українській системі охорони здоров’я усі - від найменшої сільської лікарні до МОЗ України - працювали лише з паперовими формами. Менш ніж через рік рівень комп’ютеризації зріс з 3% до 97%. Сьогодні перед Україною відкривається унікальна можливість розбудувати найбільш сучасну електрон

ну систему охорони здоров’я фактично з нуля. Вже зараз у системі eHealth зареєструвалися 25 тисяч лікарів сімейної медицини і 1 279 медзакладів. А 27,7 млн пацієнтів обрали лікарів, яким довіряють, і підписали декларації в електронній системі”, - розповідає про успіхи першого етапу.

 

 

 

 

 

 

 

Дяку за увагу.

docx
Додав(-ла)
Danilova Inesa Vitaliivna
Пов’язані теми
Інформатика, 11 клас, Позакласні заходи
Інкл
До підручника
Інформатика (академічний, профільний рівень) 11 клас (Лисенко Т.І., Ривкінд Й.Я., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
13 травня 2020
Переглядів
911
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку