Інноваційні технології  в роботі з педагогічними працівниками ЗДО

Про матеріал
"Інноваційні технології  в роботі з педагогічними працівниками ЗДО" - актуальна тема в наш час, оскільки саме з педагогом діти проводять найбільше часу, тому слід дбати про рівень обізнаності педагогів, в чому і допоможуть інноваційні технології.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інноваційні технології  в роботі з педагогічними працівниками ЗДОПідготувала: студентка IV курсу 118c/2 групи. Григор'єва Яна 

Номер слайду 2

Методичний бенефісгрупова форма роботи, яка передбачає комплексне ознайомлення з носієм ефективного прогресивного педагогічного досвіду; доповідь-розповідь про зміст досвіду, ви­вчення творчої лабораторії (робочого кабінету педагога), ознайом­лення з розробленими дидактичними матеріалами, сценаріями заходів, відвідування занять тощо.

Номер слайду 3

Методичний фестиваль багатопланова разова форма ме­тодичної роботи з великою аудиторією педагогів та методистів, що передбачає пропаганду ППД і ставить за мету обмін досвідом роботи, впровадження нових педагогічних знахідок. Проводиться з метою обміну досвідом роботи, запровадження в практику пе­дагогічних ідей. Автори ідей і знахідок біля спеціальних стендів надають охочим консультації. Заявки на виховні заходи, методич­ні ідеї, цікаві педагогічні знахідки учасники фестивалю подають завчасно, лише після цього складається програма фестивалю.

Номер слайду 4

Педагогічна майстерняпідвищує ефективність науково-методичної роботи педагогів, посилюють прагнення розвивати і застосовувати свій творчий потенціал, включатися в пошуки найефективніших шляхів реалізації завдань педагогіч­ної діяльності.

Номер слайду 5

Конференції та тренінгизбори, нарада груп осіб, окремих осіб, організації для обговорення певної проблематики, яка визначена заздалегідь;запланований процес модифікації (зміни) відношення, знання чи поведінкових навичок того, хто навчається, через набуття навчального досвіду з метою ефективнішого використання набутих знань і навичок в одному виді діяльності або в певній галузі.

Номер слайду 6

 Проводиться вивчення змісту новітніх технологій через педагогічні читання, презентації педагогічного досвіду. 

Номер слайду 7

Висновок Завдяки таким заходам підвищується компетентність педагогів з цих питань, окреслюються шляхи реалізації інноваційних технологій. Результатом такої цілеспрямованої роботи є прийняття в колективі дошкільних закладів цінностей розвитку, готовність вихователів до інноваційної діяльності.

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Додано
21 листопада 2021
Переглядів
615
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку