Інструкційна карта до уроку на тему: Технології комп’ютерної обробки інформації Відеомонтаж

Про матеріал
Інструкційна карта до теми: Технології комп’ютерної обробки інформації Відеомонтаж
Перегляд файлу

Інструкційна карта до теми:

Технології комп’ютерної обробки інформації

Відеомонтаж

 

Завдання: Створити 3-х хвилинний відеоролик на тему «Знайомство з нашим навчальним закладом», з підготовлених завчасно фото-, відеозаготовок та аудіофайлу.

 

Хід роботи

 

1. Завантажте у свою папку фото, відео та аудіо, підготовлені до уроку. 

(0,5 б)

 

2. Запустіть програму Windows Movie Maker (Пуск, Програми, Windows Movie Maker).              Долина.Л.Дмитрів(10 клас.№3) - Творча група вчителів інформатики

(0,5 б)

3. Створіть новий прект (Файл, Создать проект) або клацнувши кнопку та збережіть собі в папку (Файл, Сохранить проект) під назвою  Прізвище.284Бгр. 

(0,5 б)

4. Зліва у меню Операции с фильмами, у пункті Запись видео оберіть Импорт зображений, у діалоговому вікні виберіть папку з завантаженими в пункті 1 фото, виділіть всі (Ctrl+A), натисніть кнопку Імпорт.                                                                     

 

(0,5 б)

5. Переконайтесь, що відображається шкала розкадровки  (в іншому випадку натисніть ) та перетяніть по черзі малюнки у кадри фільму. Збережіть проект.                                                                                                     

(1 б)

6. Імпортуйте у проект 5 відео, які представляють головні локації училища (фасад, сортзал, їдальня, стадіон, гуртожиток). Відео мають бути вставлені поміж фото головних локацій.             

(1,5 б)

7. На доріжку звук чи музика перетягніть аудіозапис так, щоб його початок збігався з початком часової шкали. Налаштуйте тривалість музичного файлу відповідно до тривалості кліпу. Для відображення звукової доріжки відео натисніть на знак "+" біля відео

 

(1,5 б)

8.  Налаштуйте гучність фонової музики (виділити музичний файл, клацнути правою клавішею і в контекстному меню обрати Громкость…, за допомогою повзунка відрегулювати звук ).

 

(1 б)

9. Додайте назви (титри) до фото – назви локацій, що на них зображені (оберіть потрібний кадр, Операции с фільмами, Монтаж фильма, Создание названий и титров,  Добавить название перед выбранным клипом на раскадровке; введіть потрібний текст, налаштуйте колір, розмір та анімацію у пунктах Изменить анимацию названия та Изменить шрифт и цвет текста; після закінчення необхідних налаштувань, оберіть Готово, Добавить название в фильм).

(2 б)

10. Налаштуйте відеопереходи між кадрами фільму (Операции с фильмами, у пункті Монтаж фильма оберіть Просмотр видеопереходов; перетягуванням на області між малюнками (титрами) розставте різні варіанти зміни кадрів). 

(2 б)

11. Поставивши бігунок на початок   або в потрібну позицію, перевірте правильність переходів між кадрами. Збережіть проект та згорніть вікно програми.

(1 б)

         

 

 

                   

Максимальна кількість балів відповідно до виконаного завдання – 12 балів.

 

Майстер в/н   _____________/Якимів Л.М. /

 

 

docx
Додано
5 лютого 2022
Переглядів
303
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку