Інтер'єр у житті людини. Презентація.

Про матеріал
Архітектори, будівельники, художники, скульптори, майстри прикладного мистецтва, спираючись на досягнення будівельної науки і техніки, підвищують художній рівень обробки приміщень. Історія дизайну інтер’єрів визначається розвитком художніх стилів й оснащенням будинку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтер’єр у житті людини. Створення ескізу сучасного громадського інтер’єру.

Номер слайду 2

Поясніть, що означають поняття: «інтер’єр», «кутова перспектива», «фронтальна перспектива», «житловий інтер’єр», «громадський інтер’єр»

Номер слайду 3

Інтер’єр завжди співзвучний часові, його характер постійно змінюється. Інтер’єр відображає побут і смаки сучасників .

Номер слайду 4

Елементи інтер’єру можна побачити в помпейских розписах, у візантійських і давньоруських іконах, східних мініатюрах, стародавніх японських сувоях. Починаючи з епохи Відродження він стає важливою частиною багатьох творів, що відносяться до різних жанрів. Недарма великий Рембрандт писав героїв своїх полотен в інтер’єрі, де завжди можна створити таке освітлення, яке активно допомагало б втілити зовнішність, характер, переживання людей. І пейзаж, батальний і історичний жанри дуже часто сполучаються з інтер’єром.

Номер слайду 5

Під час оформлення житла особлива увага приділяється трьом основним чинникам: — функціональніст. Ь;гігієнічність;естетичність.

Номер слайду 6

Інтер`єр – це архітектурно й художньо оздоблена внутрішня частина будинку, що забезпечує комфорт людині та визначає функціональне призначення приміщення

Номер слайду 7

Інтер`єр – це архітектурно й художньо оздоблена внутрішня частина будинку, що забезпечує комфорт людині та визначає функціональне призначення приміщення Cтилі інтер`єру – це ті, які стали розвиватися недавно, але вже завоювали визнання й стали популярними. До них належить: -мінімалізм;-конструктивізм;техно;-хай- тек;- кантрі;- авнгард;

Номер слайду 8

1. Інтер’єр приміщення фірми дизайнерських послуг. 2. Дизайн магазину шоколаду"Le Boutique Chocolatier" Дубаї, ОАЕ

Номер слайду 9

3. Інтер’єр офісного приміщення 4. Дизайн холу готелю у м. Східниця

Номер слайду 10

Виконання практичного завдання Створення сучасного громадського інтер’єру

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Підсумок уроку . Перегляд та колективний аналіз учнівських робіт.

pptx
Додано
11 жовтня 2022
Переглядів
1773
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку