Internation English day

Про матеріал
23 квітня у світі відзначається День англійської мови (English Language Day). Вперше День англійської мови, як і дні інших офіційних мов ООН, вшанували в 2010 році з метою святкування багатомовності та культурного розмаїття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН. Англійська мова входить до трійки найпоширеніших у світі. З її допомогою спілкується третина населення планети, а також це офіційна мова багатьох міжнародних організацій. Дату для святкування Міжнародного дня англійської мови обрано в пам’ять про відомого англійського поета Вільяма Шекспіра.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

REGIONAL CENTRE FOR VOCATIONAL EDUCATION OF RAILWAY TRANSPORT AND AGROTECHNICAL SERVICE

Номер слайду 2

Internation English day 23 квітня у світі відзначається День англійської мови (English Language Day). Вперше День англійської мови, як і дні інших офіційних мов ООН, вшанували в 2010 році з метою святкування багатомовності та культурного розмаїття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН. Англійська мова входить до трійки найпоширеніших у світі. З її допомогою спілкується третина населення планети, а також це офіційна мова багатьох міжнародних організацій. Дату для святкування Міжнародного дня англійської мови обрано в пам’ять про відомого англійського поета Вільяма Шекспіра.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

William Shakespeare

Номер слайду 6

What do you know about Shakespeare?discussion. Do you hear anything about Shakespeare?Have you seen any movies based on Shakespeare’s plays?Have you ever read or watched a Shakespearean play?Do you knoe any facts about Shakespeare’s biography?

Номер слайду 7

Номер слайду 8

A – Shakespeare got married at the age of 18. Put the events into correct chronological consequence. B – William Shakespeare was born in Stratford-on-Avon. C - He attended the King`s new school in Stratford. D – London theatre considered his writings as rubbish.

Номер слайду 9

shakespeare's biography

Номер слайду 10

Literature scholarshttps://wordwall.net/play/71666/053/387

Номер слайду 11

Номер слайду 12

ЧАТ З ШЕКСПІРОМhttps://naurok.com.ua/chat/session/1290a9af-4ab8-42da-876a-d327fee86b05

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Уільям Шекспір додав більше ніж 1000 слів в англійську мову. Більшість англійських слів прийшли з французької і староанглійської мов. Сполучені Штати Америки не мають офіційної мови. Раніше в англійській мові існували чоловічий і жіночий рід. Завдяки Британській Імперії і Айфону англійська мова вважається найпопулярнішою мовою сьогодення. Нове англійське слово додається до словнику кожні дві години. У світі майже 1,5 мільярди людей, які говорять англійською мовою. Англійська мова має більше слів, ніж інші мови. Середньостатистична людина, яка розмовляє англійською знає 20 000 – 30 000 слів. Найдовшим словом в англійській мові вважається -pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Найкоротшим реченням в англійській мові є речення “I am”. Найуживанішим прикметником вважається слово “good”.

Номер слайду 15

Let's learn English together!

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

pptx
До підручника
Англійська мова (9-й рік навчання, рівень стандарту) 10 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
29 травня
Переглядів
75
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку