JustClass — це місце інтерактивних занять, сучасних методик навчання і передових технологічних рішень.

Про матеріал
JustClass-програма з автоперевіркою домашніх,самостійних та контрольних робіт.Полегшує роботу вчителя і робить цікавішим навчання для учнів. Ця програма має такі привілегії: Автоматична перевірка й оцінювання домашніх завдань. Демонстрація вчителям, скільки приблизно часу потрібно для виконання домашньої роботи. Можливість запобігати списуванню: виставляти час і дедлайн для виконання домашнього завдання та приховувати показ правильних відповідей для учнів. Журнал, з допомогою якого вчитель може відстежувати успіхи учнів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувалавчитель математики та інформатики. Гончарова Ю. В.

Номер слайду 2

Відвідати платформу Just. Class: https://justclass.com.ua/В Україні запустили платформу Just Class, на якій вчителі зможуть безкоштовно задавати домашні завдання онлайн. Для цього педагог має обрати завдання з бази, що налічує 1500 інтерактивних вправ, і надіслати учням згенероване посилання. 

Номер слайду 3

Які можливості ресурсу? - автоматично перевіряє й оцінює виконані домашні завдання;- зберігає оцінки в особистому кабінеті вчителя й учнів;- вправи гейміфіковані: кожна містить аудіо, відео чи фото та цікаву навчальну механіку, яка занурює учнів у навчальний процес;- допомагає припинити списування в класі: учителі можуть встановити дедлайн і час на виконання домашніх завдань, щоб учні не встигали шукати правильні відповіді в інтернеті або радитися з однокласниками;- можна приховати показ правильних відповідей після здачі завдання, щоб учні не ділилися ними із паралельними класами тощо.

Номер слайду 4

Як працює Just Class?https://www.youtube.com/watch?v=yi5 OYEd. Wp. XI&t=3s

Номер слайду 5

Реєстрація

Номер слайду 6

Для вчителів

Номер слайду 7

Для учнів

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Завдання очима учнів

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Оцінка

Номер слайду 12

Слава Україні!Бережіть себе і родину! Все буде Україна!Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Інкл
Додано
1 травня 2023
Переглядів
4559
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку