Календарне планування 4 клас. Трудове навчання.

Про матеріал

Трудове навчання 4 клас. Календарне планування на ІІ семестр.За підручником О.М. Дятленко, О.М.Кліщ, Л.М.Коваль та інші та альбом – посібник В. Тименка (1 година на тиждень). Календарне планування складено згідно з оновленими навчальними програмими для початкової школи.

Перегляд файлу

Трудове навчання

За підручником О.М. Дятленко, О.М.Кліщ, Л.М.Коваль та інші та альбом – посібник

(1 година на тиждень)

ІІ семестр

Тема уроку

Дата

1.

Вишивання. Оздоблення виробів технікою вишивки. Матеріали, інструменти та пристосування для оздоблення виробів вишивкою. Основні прийоми роботи технікою вишивки. Витягування нитки з основи. Шов «вперед голка». Практична робота : оздоблення серветки швом «вперед голка».

18.01

2.

Вишивання. Оздоблення виробів технікою вишивки. Послідовність виготовлення виробів технікою вишивки. Шов «назад голка». Практична робота : оздоблення серветки швом «назад голка».

25.01

3.

Вишивання. Оздоблення виробів технікою вишивки. Послідовність виготовлення виробів технікою вишивки.  Практична робота : оздоблення серветки .

01.02

4.

Послідовність виготовлення  «Валентинки».

08.02

5.

Об'ємна аплікація із тканини та ґудзиків. Послідовність виготовлення об'ємної аплікації на тканині з використанням ґудзиків. Пришивання ґудзиків на ніжці. Практична робота : виготовлення об'ємної аплікації з тканини з використанням ґудзиків.

15.02

6.

Об'ємна аплікація із тканини та ґудзиків. Послідовність виготовлення об'ємної аплікації на тканині з використанням ґудзиків. Практична робота : виготовлення об'ємних виробів (картин, листівок для мам, бабусь, сестричок до жіночого дня).

22.02

7.

Об'ємна аплікація із тканини та ґудзиків. Послідовність виготовлення об'ємної аплікації на тканині з використанням ґудзиків. Практична робота : виготовлення м'якої іграшки

01.03

8.

Об'ємна аплікація із тканини та ґудзиків. Послідовність виготовлення об'ємної аплікації на тканині з використанням ґудзиків. Практична робота : виготовлення м'якої іграшки (продовження).

15.03

9.

Дизайн, оформлення та оздоблення виробів. Загальні відомості про дизайн, оформлення та оздоблення виробів. Техніки, матеріали, інструменти і пристосування для оформлення та оздоблення виробів. Практична робота : оформлення та оздоблення виробів раніше засвоєними техніками та відомими матеріалами.

22.03

10.

Проект «Листівка  до  Великодня».

05.04

11.

Дизайн, оформлення та оздоблення виробів. Оформлення та оздоблення виробів раніше засвоєними техніками та відомими матеріалами. Практична робота: оформлення та оздоблення виробів

12.04

12.

Самообслуговування. Оздоблення одягу та взуття. Техніки, матеріали, інструменти та пристосування для оздоблення одягу та взуття. Практична робота : оздоблення макетів моделей (шаблонів) одягу та взуття з картону раніше освоєними техніками.

19.04

13.

Плетіння. Способи плетіння зі стрічок, товстих ниток, шнурів. Основні прийоми роботи та послідовність виготовлення виробів технікою плетіння. Практична робота: виготовлення ляльки з тканини технікою плетіння.

26.04

14.

Плетіння. Основні прийоми роботи та послідовність виготовлення виробів технікою плетіння. Практична робота: виготовлення виробів (закладки,сувенірів тощо) технікою плетіння.

03.05

15.

Пап'є-маше. Ознайомлення з технікою пап’є-маше. Матеріали, інструменти та пристосування для виготовлення виробу технікою пап’є-маше. Послідовність виготовлення виробів технікою пап’є-маше. Практична робота : виготовлення декоративної тарілочки.

10.05

16.

Пап'є-маше. Послідовність виготовлення виробів технікою пап’є-маше. Практична робота : виготовлення декоративної тарілочки (продовження).

17.05

17.

Узагальнюючий урок. Виготовлення виробів за власним задумом учнів раніше освоєними техніками

24.05

 

 

docx
Додано
8 січня 2018
Переглядів
4070
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку