Календарне планування з фізичної культури клас 10 І,ІІ семестри ВАРІАНТ №2.2023-2024 н.р( дистанційна+ сімейна форма навчання)

Про матеріал

Календарне планування з фізичної культури, адаптоване для дистанційного навчання. Варіант№2

Перегляд файлу

 

Календарно - тематичне  планування

Фізична культура  10 клас

105 годин -3 години на тиждень

Навчальна програма для  закладів  середньої  освіти

Затверджено  та  надано гриф

«Рекомендовано  Міністерством освіти і науки України »

Наказ  Міністра  освіти і науки України від 03 серпня  2022 року

№698

 

                                         ПЕРШИЙ  СЕМЕСТР

 

Легка атлетика -24 години

Гімнастика –  6 години

Баскетбол – 15годин

Спортивне плавання -3 години

Дата

                   Зміст  навчального матеріалу

 

А

Б

 

1

 

 

                      Легка атлетика                                                                             Вступний урок. Первинний інструктаж з БЖД. Ознайомити з програмним матеріалом, правилами БЖД. Теорія.   Основні стройові прийоми на  уроках  фізичної  культури. Комплекс ЗРВ.  Комплекс вправ за 2 хв.

2

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.«ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ  ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ  ». Види легкої атлетики   Особливості дихання та питний режим.  Правила здорового способу життя.  Ознайомлення з видами віджимання на руках, присідання.  Комплекс вправ за 1

3

 

 

 Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Прийоми   самоконтролю за фізичним навантаженням. Правила першої допомоги в разі травмування.  Методика самостійних занять.  Тест- « БЖД на  уроках  фізичної культури та в домашніх умовах під час дистанційного навчання». Комплекс вправ за 1 хв

4

 

 

 Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Види бігу» Поняття  про втому та перевтому. Самоконтроль фізичного стану Ознайомлення з БЖД на біговій доріжці  та особливостями бігу. Види стартів  та  стартові  команди. Основні фази бігу .   Комплекс вправ за 1 хв

5

 

 

 Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Функціональні можливості організму.  Особливості човникового бігу та кросу.   Ознайомлення з  технікою бігу. Комплекс вправ за 1 хв.

6

 

 

 Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ.   Поняття  що таке «спринтерський біг».  Види бігових дистанцій. Вид старту та його  обладнання.  Ознайомлення з БЖД на біговій доріжці  та особливостями бігу на короткі дистанції.  Тест «Стройові прийоми  на  уроках  фізичної культури.» Комплекс вправ за 1 хв   

7

 

 

 Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ.   Поняття про стаєрський біг.  Види бігових дистанцій.   Ознайомлення  з БЖД на біговій доріжці  та особливостями бігу на середні та довгі дистанції, бігу з бар’єрами та перешкодами (Стипль - Чез).  Вид старту та обладнання  для бігу (бар’єри, перешкоди).   Комплекс вправ за 1 хв.

8

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.   Ознайомлення з БЖД та особливостями  естафетного бігу (дівчат та хлопців). Види дистанцій  естафетного бігу Комплекс вправ за 1 хв

9

 

 

 Інструктаж БЖД .Комплекс ЗРВ.  Історія марафонського бігу. Функціональні можливості організму.   Тест -« Види бігу». Комплекс вправ за 2 хв.

10

 

 

 Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ. Види стрибків. Обладнання  для стрибків .Основні фази під час виконання стрибків . Комплекс вправ за 4 хв

11

 

 

  Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. «Ознайомлення  з БЖД особливостями   техніки стрибків в  довжину  з місця. Фази та способи стрибка. особливостями  стрибків на місці та стрибків  з місця на дальність. Спеціальні вправи стрибуна. Тренування ООН- стрибок в довжину з місця . Комплекс вправ за 1 хв.

12

 

 

. Інструктаж БЖД .Комплекс ЗРВ.  Ознайомлення  з БЖД та особливостями  стрибків в довжину  з розбігу. Фази стрибка . Комплекс вправ за 2 хв.

13

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Ознайомлення  з БЖД та  виконання потрійного  стрибка  в  довжину. Фази стрибка. Комплекс вправ за 2 хв.

14

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Ознайомлення  з БЖД     стрибками у висоту. Способи стрибків у висоту. Фази стрибка. Комплекс вправ за 2 хв.

15

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Ознайомлення  з правилами  стрибків у висоту з жердиною. Фази стрибка Комплекс вправ за 2 хв.

16

 

 

Інструктаж БЖД .Комплекс ЗРВ. Тести «Види стрибків» Комплекс вправ за 2 хв.

17

 

 

Інструктаж БЖД .  Комплекс  ЗРВ. Від Стародавньої  Греції до сучасної УКРАЇНИ.  Ознайомлення з Олімпійським рухом УКРАЇНИ .  Презентація - «Олімпійські ігри ».  Комплекс вправ за 2 хв.

18

 

 

Інструктаж БЖД .Комплекс ЗРВ. Ознайомлення  з БЖД та особливостями  спортивної  та скандинавської ходьби.  Комплекс вправ за 2 хв.

19

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Ознайомлення  з БЖД  при метанні та штовханні. Види метання та штовхання». Тест «Олімпійські ігри» .Комплекс вправ за 2 хв.

20

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Ознайомлення з БЖД. Прийоми та техніка метання  малого м’яча з розбігу на дальність.  Спеціальні бігові та вправи для метання. Комплекс вправ за 2 хв.

 

21

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Ознайомлення  з БЖД  при метанні  ядра, списа, молота, диску. Комплекс вправ за 2 хв.

22

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Спеціальні бігові та вправи для метання. Метання у вертикальну та горизонтальну ціль. (граната). Комплекс вправ за 2 хв.

23

 

 

        Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Види багатоборства  (Семиборство, Десятиборство). Триатлон.  Легка атлетика .Комплекс вправ за 2 хв.

 

24

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Тематичне  оцінювання -тест «Види легкої атлетики» .Комплекс вправ за 2 хв.

25

 

 

                                Модуль   баскетбол                                         Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.   Інструктаж з БЖД  під час  гри баскетбол.  ТЕОРІЯ.  Організуючі та загально розвивальні  вправи; гімнастичні вправи; легкоатлетичні вправи. Вправи для розвитку швидкості, силових  якостей для гри у баскетбол.  Комплекс вправ за 2 хв.                                             

26

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Матеріально – технічне забезпечення  змагань та тренувань. Прийоми  самоконтролю за фізичним навантаженням. Комплекс вправ за 1 хв.

27

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Роль та місце  спортивних ігор  у вихованні морально- вольових якостей особистості. Баскетбол у сучасному Олімпійському русі. Комплекс вправ за 1 хв.

28

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Фізична підготовленість баскетболіста. Склад команд на полі . Розміри спортивного майданчика. Висота баскетбольних  щитів для професіоналів та учнів школи. Тривалість гри, як починається гра в баскетбол. Комплексні вправи за 1 хв.                                                              

29

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  СУДДІВСВО ЗМАГАНЬ та їх жести.    Комплекс  вправ за 2 хв

30

 

 

Інструктаж БЖД.  Комплекс ЗРВ.    ТЕСТ - Жести  суддів у баскетболі.   Комплекс вправ за 1 хв.

31

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Чергування способів переміщень, зміни напрямків бігу, передачі м’яча  двома руками зверху на точність.  Комплекс  вправ за 1 хв.

32

 

 

Інструктаж БЖД. Передачі м’яча  однією рукою підкидання з рук у руки, передачі м’яча  у стрибку однією рукою зверху у русі. Ведення м’яча  без зорового контролю, ведення м’яча  з максимальною швидкістю. Комплекс вправ за 1 хв.                                     

33

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ.  Правила секунд в баскетболі. Комплекс вправ за 1 хв.

34

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. ПРАВИЛО замін у баскетболі. Тест–правило секунд гри баскетбол. Комплекс вправ за 2 хв.

35

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ.  Порушення правил гри та покарання. (Порушення правила секунд, не правильний контроль м’яча, пробіжка, аут,  порушення середньої смуги).   Види фолів. Комплекс вправ за 1 хв.                       

36

 

 

Інструктаж БЖД Комплекс ЗРВ. Шість цікавих фактів про баскетбол та баскетболістів. Комплекс вправ за 1 хв.

37

 

 

Інструктаж БЖД.  Комплекс ЗРВ.  Чого не можна роботи в баскетболі. Комплекс вправ за 1 хв.    

38

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс. ЗРВ. Правила гри в баскетбол. Комплекс вправ за 1 хв.

39

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс. ЗРВ.  ТЕМАТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ . Тест -«ПРАВИЛА ГРИ  В  БАСКЕТБОЛ.» Комплекс вправ за 1 хв.    

 

 

 

                          «Спортивне плавання

40

 

 

. Інструктаж БЖД.    Комплекс ЗРВ.   Презентація «Спортивні змагання на воді», «Спортивне плавання». Перша медична допомога. Правила поведінки на воді (відкрита вода, басейн).  Нестандартні ситуація та дії.  Цікаві факти. Комплекс вправ за 2 хв..                                                     

41

 

 

. Інструктаж БЖД.    Комплекс ЗРВ.   Презентація «Види (стилі) спортивного плавання.» Перша медична допомога. Правила поведінки на воді (відкрита вода, басейн).  Нестандартні ситуація та дії.  Цікаві факти. Комплекс вправ за 2 хв..                                                     

42

 

 

    Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Презентація- «Підводне плавання». Вплив плавання на організм людини. Тест - «Спортивне плавання» . Комплекс вправ за 2 хв.                      

  43

 

 

                         Гімнастика                                                                                      Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Презентація «Види гімнастики ».    «ІГРИ НЕСКОРЕНИХ»-презентація . Комплекс вправ за 1 хв.                           

44

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.   Оздоровчі види гімнастики  (Лікувальна).  Коригуюча,  реабілітаційна, функціональна. Поєднання у комбінацію . Комплекс вправ за 1 хв.                           

45

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Реабілітаційна гімнастика  (відновлення рухової функції тіла, суглобів. Тест- « ІГРИ НЕСКОРЕНИХ»  Комплекс вправ за 1 хв.                           

46

 

 

Інструктаж БЖД.  Комплекс ЗРВ. Основна гімнастика. Жіноча гімнастика. Атлетична гімнастика. Прикладна.  Шейпінг.  Йога.  Стретчинг. Ізотон, Дихальна гімнастика. Гімнастика для очей .  Комплекс вправ за 2 хв. Комплекс вправ за 1 хв.                           

47

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ . Комплекс вправ за 1 хв.                            

48

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Тематичне  оцінювання. Тест-«Види гімнастики . »Комплекс вправ за 1 хв.                           

 

 

 

 

 

 

                    

ДРУГИЙ СЕМЕСТР

 

Волейбол -15годин

Бадмінтон - 3 години

Футбол  -  18  годин

Зимові види спорту – 9години

Настільний  теніс - 3 години

Гандбол -3 години

Інтелектуальні  ігри – 3  години

Національні види спорту України  та бойового мистецтва -3 години

Дата

                   Зміст  навчального матеріалу

 

А

Б

 

 

 

 

                               ЗИМОВІ ВИДИ СПОРТУ

49

 

 

           

Первинний інструктаж з БЖД. Ознайомити з програмним матеріалом, правилами БЖД Теорія. Комплекс ЗРВ-Прийоми та техніка віджимання, присідання, підтягування, прес. « Зимові види спорту на снігу.» Комплекс вправ за 2 хв.

50

 

 

  Інструктаж з БЖД .Комплекс ЗРВ. « Зимові види спорту на снігу.» Комплекс вправ за 2 хв.

51

 

 

  Інструктаж з БЖД .Комплекс ЗРВ. « Зимові види спорту на снігу.» Комплекс вправ за 2 хв.

52

 

 

  Інструктаж з БЖД .Комплекс ЗРВ. Тест« Зимові види спорту на снігу.» Комплекс вправ за 2 хв.

53

 

 

   Інструктаж з БЖД. Комплекс  ЗРВ. «Зимові види спорту на льоду.» Комплекс  вправ за 2хв.

54

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс  ЗРВ.  «Зимові види спорту на льоду.» Комплекс  вправ за 2хв.

55

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс  ЗРВ. «Зимові види спорту на льоду.» Комплекс  вправ за 2хв.

56

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс  ЗРВ.   «спортивні ігри на льоду.» Комплекс  вправ за 2хв.

57

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс  ЗРВ. Тематичне оцінювання – Тест «Зимові види спорту на льоду та на снігу.» Комплекс  вправ за 2хв.

 

 

 

                                      Модуль «Волейбол »                                                                   

58

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ   Презентація гри у волейбол.  Організуючі та загально розвивальні вправи;  гімнастичні  вправи; легкоатлетичні вправи. Вправи  для розвитку швидкості, силових якостей, гнучкості для гри у волейбол. Прийоми самоконтролю за фізичним навантаженням. Матеріально -технічне  забезпечення змагань та тренувань  та на уроках фізичної культури.     Віджимання  на руках від підлоги за 1хв.

59

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ .  Прийоми   самоконтролю за фізичним навантаженням.  Роль та місце спортивних ігор у вихованні морально – вольових якостей особистості. Волейбол у сучасному русі. Український  волейбол на міжнародній арені. Комплекс вправ за 4 хв.

60

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Склад команди на майданчику. Розмір спортивного майданчика.  Висота та розмір волейбольної сітки для професіоналів та учнів школи, кількість партій, кількість очок , кількість зон,   основні технічні прийоми та їх розбір. )    Правила першої допомоги в разі травмування.  Методика самостійних занять. Комплекс вправ за 2 хв.

61

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Поняття  про втому та перевтому.  Суддівство  змагань  та їх жести та їх розбір).   Комплекс вправ за 2 хв          

62

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ. Прийоми виконання подачі м’яча  та їх розбір). Правило секунд на подачу м’яча та  основні порушення  правил при подачі м’яча. Тест- «Жести суддів». Комплекс вправ за 2 хв.

63

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ.  Основні прийоми та передачі м’яча  у волейболі та їх розбір). Комплекс вправ за2 хв.

64

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Повторення.  Види блоків. Основні прийоми блокування м’яча, імітація блокування, передача м’яча  та імітація нападаючого удару та нападаючий удар їх розбір). Комплекс вправ за 1 хв.

65

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Основні прийоми блокування м’яча (зони), імітація блокування, підбір м’яча, передача м’яча  та імітація нападаючого удару та їх розбір. Комплекс вправ за 1 хв.. 

66

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ. Переміщення гравців по площадці, виконання переходу та заміна гравців та  розбір ситуацій). Тест - «основні прийоми, блокування, атака». Комплекс вправ за 2 хв.

67

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ.  Пересування вдовж сітки приставним кроком правим і лівим боком спиною до сітки з поворотом на 180° з імітацією блокування. Прийом м’яча після швидкого переміщення. Комплекс вправ за 2 хв.

68

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Пересування вдовж сітки приставним кроком правим і лівим боком спиною до сітки з поворотом на 180° з імітацією блокування. Прийом м’яча після швидкого переміщення).   Комплекс вправ за 2 хв

69

 

 

Інструктаж БЖД Комплекс ЗРВ. Пересування вдовж сітки приставним кроком правим і лівим боком спиною до сітки з поворотом на 180° з імітацією блокування. Прийом м’яча після швидкого переміщення. Комплекс вправ за 2 хв

70

 

 

Інструктаж БЖД Комплекс ЗРВ. Пересування вдовж сітки приставним кроком правим і лівим боком спиною до сітки з поворотом на 180° з імітацією блокування. Прийом м’яча після швидкого переміщення. Комплекс вправ за 2 хв

71

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. Правила гри у волейбол. Комплекс вправ за 4 хв.

72

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс  ЗРВ. Тематичне   оцінювання. Тести- «Правила гри у волейбол». Комплекс вправ за 4 хв.

 

 

 

                           МОДУЛЬ «НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС»

73

 

 

Інструктаж БЖД .Комплекс ЗРВ.    ІГРИ  у настільний  теніс (Парні ,одиночні, змішані.)   Правила гри у настільний теніс).ДЕТАЛЬНИЙ РОЗБІР ПРАВИЛ.  Комплекс вправ за 2 хв.

74

 

 

Інструктаж БЖД Комплекс ЗРВ. Прийом м’яча при подачі. Техніка подачі  м’яча та їх розбір.) Комплекс  вправ за 2 хв.

75

 

 

Інструктаж БЖД Комплекс ЗРВ.ТЕМАТИЧНЕ  ОЦІНЮВАННЯ -Тест - «ПРАВИЛА ГРИ У НАСТІЛЬНИЙ  ТЕНІС».  Комплекс вправ за 4 хв.

 

 

 

                             Модуль  « БАДМІНТОН »

76

 

 

Інструктаж БЖД. Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ.  ІГРИ  у БАДМІНТОН(Парні ,одиночні, ) . Правила гри у бадмінтон .  Комплекс вправ за 2 хв.

77

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ.  Розбір гри «бадмінтон».  Комплекс вправ за 2 хв.

78

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ. Тематичне оцінювання Тест« Правила гри у бадмінтон» Комплекс вправ за 2 хв.

 

 

 

                                 МОДУЛЬ «ГАНДБОЛ»

79

 

 

Інструктаж БЖД. Комплекс ЗРВ. ГРА У  ГАНДБОЛ. Основні правила гри. Комплекс вправ за 2 хв.

80

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ.   Позиції гравців, правило кроків, що дозволяється під час гри, дії воротаря, правила передачі м’яча, правило секунд. Комплекс вправ за 2 хв.

81

 

 

 Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ. ТЕМАТИЧНЕ  ОЦІНЮВАННЯ –ТЕСТ - «Правила гри у гандбол».

Комплекс вправ за 2 хв.

 

 

 

                             ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ІГРИ

82

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ.ВІДЕО( Інтелектуальні ігри). Ознайомлення   з правилами гри. Комплекс вправ за 2 хв.

83

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ.ВІДЕО( Інтелектуальні ігри).  Ознайомлення   з правилами гри.   Комплекс вправ за 2 хв.

84

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ.   Тест-«Інтелектуальні ігри ». Комплекс вправ за 2 хв.

 

 

 

       Українські  національні види спорту  та бойового         мистецтва                                  

85

 

 

Інструктаж з БЖД.  .  Комплекс ЗРВ.ВІДЕО- танець  «ГОПАК» - Презентація »Українські  національні види спорту  та бойового мистецтва » Комплекс вправ за 2 хв.

86

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс  ЗРВ. Українські  національні види спорту  та бойового мистецтва Комплекс вправ за 2 хв.

87

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс  ЗРВ.   Тест. »Українські  національні види спорту  та бойового мистецтва » Комплекс вправ за 2 хв.

 

 

 

                               МОДУЛЬ «ФУТБОЛ»

88

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ. ВІДЕО ПРЕЗЕНТАЦІЯ  ГРИ У ФУТБОЛ. ТЕОРІЯ. Склад команди, амплуа гравців, кількість замін, таймів, дії суддів, екіпіровка  гравців, розмір воріт та штрафної площадки. ФІФА, УЄФА.ЗБІРНА УКРАЇНИ.УЧАСТЬ УКРАЇНСЬКИХ КОМАНД ПІД ЕГІДОЮ УЄФА Комплекс вправ за 2 хв.

89

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ .Відео– Удари внутрішньою, середньою, зовнішньою частинами підйому, внутрішньою стороною ступні по нерухомому, стрибаючому та м’ячу , що котиться. Комплекс вправ за 2 хв.

90

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ. Відео- Удари по м’ячу  головою: удари серединою  і боковою частиною лоба без стрибка і у стрибку по м’ячу , що летить з різною швидкістю та траєкторією. Комплекс вправ за 2 хв.

91

 

 

 Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ.    Відео   – Зупинка м’яча підошвою та внутрішньою  стороною ступні м’яча ,що котиться і опускається, з переводом назад і у бік . Комплекс вправ за 2хв.                 

92

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ. Відео –Зупинка грудьми м’яча ,що летить, з переводом, фінти, індивідуальні  дії без м’яча , ривки. Передачі м’яча  на дальні та короткі дистанції. Удари на точність. Комплекс  вправ за 2 хв.

93

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ. Відео– ТАКТИКА ЗАХИСТУ: Індивідуальні  дії , групові дії. Жонглювання   м’ячем . ТЕСТ- «Основні елементи футболу». Комплекс вправ за 2 хв.

94

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ. Відео—Пробивання пенальті , виконання штрафних ударів, вкидання аутів, виконання кутових. Шикування стінки. ВІДЕО ПРЕЗЕНТАЦІЯ -«Види спорту». Комплекс вправ за 2 хв.

95

 

 

Інструктаж з БЖД.  Комплекс ЗРВ.  Призначення  кутових ударів, аутів, штрафних та вільних ударів, фіксування офсайду, покарання гравців, робота воротаря. . ТЕСТ - «ВИДИ СПОРТУ» Комплекс  вправ за 2 хв.

96

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ. Що таке  автогол,  бомбардир, аутсайдер, протиправні дії у футболі (попередження, видалення з поля. Комплекс  вправ за 2 хв.

97

 

 

Інструктаж з БЖД .Комплекс  ЗРВ.   ВІДЕО-Прийоми самоконтролю за фізичним навантаженням, поняття про втому та перевтому, функціональні можливості організму, перша до-медична допомога при травмуванні. Комплекс вправ за 1 хв.

98

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ. МЕТОДИКА САМОСТІЙНИХ  ЗАНЯТЬ(Різновиди ходьби та бігу, пробіг коротких відрізків із різних вихідних положень, кидки м’яча з-за голови обома руками, робота з м’ячем.)   Тест- «ЦІКАВИНКИ ВИДІВ СПОРТУ СВІТУ ТА УКРАЇНИ »  Комплекс вправ за 2хв.

99

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ. МЕТОДИКА САМОСТІЙНИХ  ЗАНЯТЬ(Різновиди ходьби та бігу, пробіг коротких відрізків із різних вихідних положень, кидки м’яча з-за голови обома руками, робота з м’ячем. Комплекс  вправ за 2 хв.

100

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ. МЕТОДИКА САМОСТІЙНИХ  ЗАНЯТЬ(Різновиди ходьби та бігу, пробіг коротких відрізків із різних вихідних положень, кидки м’яча з-за голови обома руками, робота з м’ячем. Комплекс  вправ за 2 хв.

101

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс. ЗРВ. Відео презентація(ЦІКАВИНКИ ВИДІВ СПОРТУ СВІТУ ТА УКРАЇНИ.) Комплекс  вправ за 2 хв.

102

 

 

Інструктаж з БЖД Комплекс  ЗРВ.  Тест-«ЛЮБИТЕЛІ СПОРТУ ТА ЗДРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ  » Комплекс вправ за 1 Хв.

103

 

 

Інструктаж з БЖД .Комплекс  ЗРВ.     ВІДЕО.    «ПРАВИЛА ГРИ У ФУТБОЛ » Комплекс вправ за 1 Хв.

104

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ.   ТЕМАТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ «ПРАВИЛА ГРИ У ФУТБОЛ » Комплекс вправ за 1 Хв.

105

 

 

Інструктаж з БЖД. Комплекс ЗРВ.   Підсумковий  урок Комплекс вправ за 2 хв.                                              


 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Любіва Олена Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
5 грудня 2023
Переглядів
631
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку